Izabrani filteri

Gume Alliance

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Alliance gume, lider u proizvodnji poljoprivrednih guma iznimne kvalitete

Alliance gume su vrhunske gume namijenjene vašim poljoprivrednim vozilima, industrijskim i konstrukcijskim strojevima, malim baštenskim uređajima, šumarskim i strojevima za zemljane radove.

Alliance gume su se počele proizvoditi 1951. godine. Alliance gume su gume izvrsne kvalitete učinkovitosti i veoma ekonomične. Danas se Alliance gume izvoze u više od 65 zemalja širom svijeta i imaju široku paletu proizvoda od preko 1000 specijaliziranih proizvoda, a svaki od njih vrlo je pažljivo osmišljen uz pomoć najnovijih suvremenih tehnologija primjenjenih u procesu proizvodnje, kao i svim inovacijama kako bi kvaliteta ovih guma bila i ostala vrhunska.

Alliance je lider na tržištu guma namijenjeih za redne usjeve, no i pionir u proizvodnji flotacijskih guma. Također, Alliance gume imaju sveobuhvatnu liniju guma za traktore, sijalice, industrijske strojeve, samohodne prskalice i sijalice i ostala agroindustrijska vozila, i to u najširem obuhvatu njihovih veličina.

Poljoprivredne gume Alliance dizajnirane su za rad u poljima između redova usijeva za mogući rad bez ikakvog oštećenja usjeva. Također, Alliance gume sa velikim promjerom nose niski pritisak na tlo kako bi se smanjila zbijenost zemljišta i sprečilo oštećenje usjeva i biljaka.

Prodaja Alliance guma vrhunske kvalitete i učinkovitosti po najboljim cijenama na domaćem tržištu

Alliance gume danas su u vlasništvu tvrtke YokohamaRubber Company iz Japana, a cilj im je isporučiti svojim kupcima vrhunsku vrijednost za najnižu cijenu, te su fokusirani na inovativnost, tehnologiju i ekonomičnu proizvodnju i distribuciju.

U našoj prodaji možemo vam ponuditi različite veličine Alliance poljoprivrednih guma za vaša poljoprivredna vozila i to po veoma pristupačnim cijenama koje su najniže na našem tržištu. Kupite Alliance gume iz naše prodaje i budite sigurni da ste kupili gume visoke kvalitete po odličnoj cijeni. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 24
prikaži više 4
od 24
Je plaćeno oglašavanje
prema gore