Izabrani filteri

Gume Kumho

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Kumho gume, pravi izbor za vaše osobno vozilo po veoma povoljnim cijenama

Kumho Tires nam dolazi iz Azije, iz Južne Koreje i spada u prvih deset najvećih proizvođača guma na cijelom svijetu. Kumho Tires se na tržištu guma nalazi već 58 godina, točnije od 1960. godine kada je ova tvrtka osnovana u Južnoj Koreji u gradu Kvangdžu, čije ime u prijevodu na hrvatski znači „provincija svjetlosti“. Kumho Tires je na samom osnivanju nosila drugo ime i poslovala je pod nazivom Samyang Tire. Ubrzo ime mijenja u svoj sadašnji naziv Kumho Tire Co, a Kumho u prijevodu na hrvatski znači „svijetlo jezero“.

Kumho Tire je tvrtka koja proizvodi gume visokih performansi i koja pruža kvalitetnu i inovativnu tehnologiju svojim potrošačima po cijelom svijetu. Sa gotovo punih 60 godina provedenih na tržištu, Kumho Tire je od svojih skromnih početaka iz Južne Koreje sa početka šezdesetih godina 20. stoljeća danas došao na vodeće mjesto u svijetu guma, te je postao jedan od najvećih proizvođača guma sa svojih 8 tvornica za proizvodnju.

Kumho tires posluje i proizvodi širom svijeta

Kumho Tires ima svoja tri proizvodna pogona u Južnoj Koreji. Također, to uključuje i Kumho istraživački centar za razvoj – Kumho Research and Development center. Isto tako, Kumho posijeduje još tri proizvodna centra u Kini, a takođet i još jednu tvornicu u Vijetnamu, u provinciji abin Duong. Svoju proizvodnju Kumho Tires je uspio da proširi i na američko tržište, te tako danas ima i svoj proizvodni pogon u Sjedinjenim Američkim Državama u državi Džordžiji, gradu Makonu.

Kumho Tires svoje gume izvozi po cijelom svijetu i ima svoju globalnu mrežu prodajnih centara

Kumho ima i tri svoja centra za istraživanje i razvoj. Ovakav prvi centar nalazi se u Južnoj Koreji , u gradu Kvandži u kojem je tvrtka i osnovana. Druga dva centra za istraživanje i razvoj nalaze se, jedan u Sjedinjenim Američkim Drćavama, u državi Ohajo u gradu Arkonu, a drugi u Velikoj Britaniji u gradu Birmingemu. Ovi servisi namijenjeni su američkom i europskom tržiđtu guma. Još dva istraživačka centra nalaze se u Njemačkoj i Kini.

Kumho Tire proizvede preko 60 milijuna guma na godišnjem nivou u svojim tvrtkama u Južnoj Koreji, Kini i Vijetnamu, a Kumho gume se danas prodaju u više od 180 zemalja po cijelom svijetu. Uz sve to, zbog svoje neupitne kvalitete, mnogi proizvođači automobila i drugih vozila danas svoje nove automobile isporučuju baš sa renomiranim i visoko kvalitetnim Kumho gumama. Neki od tih proizvođača automobila koji svoja vozila isporučuju sa Kumho gumama su čuveni Volkswagen, Hyndai, Chevrolet, Mercedes, Chrysler, Smart, Kia.

Kumho gume – sponzor i učesnik raznih natjecanja i sportskih utrka

Kumho gume uveliko se koriste u utrkama Formule kao i u reli natjecanjima, kao što je europska utrka Formula 3. Godine 2007. Kumho gume su postale partner nogometnom klubu Manchester United, te sponzoriraju Službeni Kup. U suradnji sa ovim klubom Kumho je pokrenuo kampanju „Play Safer“ koja za cilj ima povećanje svijesti o sigurnosti mladih na cestama.

Što od Kumho guma možete naći u našoj prodaji

Na našoj Internet stranici možete naći veliki izbor iz široke ponude Kumho guma, a njihove pristupačne cijene će vas naprosto vrlo prijatno iznenaditi. Kada u obzir uzmete svu kvalitetu, sigurnost i sjajne performanse Kumho guma, njihova cijena je doista mala. Sem za osobna vozila, na našoj stranici možete kupiti i izuzetne Kumho gume za džipove i terenska vozila, kao i za 4X4 i SUV vozila, i naravno po veoma povoljnim cijenama. Kumho gume su gume izuzetnih performasi i pristupačnih cijena.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1410
prikaži više 20
od 1410
Je plaćeno oglašavanje
prema gore