Izabrani filteri

Gume Aplus

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

APlus gume, visoka kvaliteta, izvrsna ugodnost i razumna cijena koja dolazi iz Kine

APlus gume nam dolaze iz Azije, iz daleke Kine. APlus gume pod brend su kineska tvornica Shan Dong Haohua Tire Co. LTD, čije je sjedište u kontinentalnoj Kini, u Weifang Binhai.

Ova tvrtka se bavi naprednim istraživanjem i ima posebni odjel koji se bavi inovacijama, istraživanjem i razvojem u proizvodnim tehnologijama, testira opremu, a također ima i specijalne timove inženjera koji se bave menadžmentom i tehnologijom. Godišnja proizvodnja ovih guma iznosi 12 miliona kompleta radijalnih guma svih serija.

Četiri temeljna načela oko kojih ova tvrtka gradi svoje poslobanje su – vjerodostojnost, suradnja, marljivost i inovativnost. Ovo je doista očigledno u svim proizvodima koji izlaze iz ove tvornice, a tu dakako spadaju i gume APlus. Gume APlus izvoze se po cijelom svijetu.

Što na našoj Internet stranici možete kupiti iz proizvodnog programa guma APlus po povoljnim cijenama

Glavni proizvodi koje nude APlus gume spadaju u kategoriju guma za putničke automobile i guma za kamione i autobuse. Sve APlus gume koje imamo u našoj prodaji, možete kupiti po konkurentnim cijenama, a one će vam pružiti visoku kvalitetu i sjajne performanse. APlus gume karakteriziraju dobre performanse koje su postignute zahvaljujući inovacijama koje se primjenjuju u tjeku njihovog procesa proizvodnje. One imaju sniženu emisiju buke i otpor pri obrtanju, četiri remena pružaju stabilnu vožnju, četiri široka utora na gaznom sloju daju odličnu stabilnost i sjajno prianjanje na mokrim cestama. Sve Aplus gume imaju međunarodne certifikate poput US DOT, CCC, ISO / TS 16949 i ECE. Sa svojim visoko kvalitetnim i modernim dizajnom, širokim rasponom proizvodnog asortimana i jamstvenim programima, to je guma koja će vam dugo služiti. Glavne karakteristike APlus guma su visoka kvaliteta, niska cijena, najsuvremenije tehnologije koje su primjenjene u proizvodnji.

U našoj ponudi imamo APlus ljetnje gume za vaše osobno vozilo APlus A 606, A 607, APlus gume za vaše SUV vozilo za sporedne ceste APlus A 929 i APlus gume za vaš kamion za sva četiri godišnja doba APlus D801 i APlus T706. Ove gume su izuzetnih performansi i povoljnih cijena te ćete napraviti pravi izbor kupujući APlus gume u našoj online prodaji.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 323
prikaži više 20
od 323
Je plaćeno oglašavanje
prema gore