Izabrani filteri

Gume Apollo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Apollo gume, gume pristupačne cijene i odlične kvalitete

Apollo gume nam dolaze sa indijskog podkontinenta, iz grada Gurgaon. Apollo gume počele su se proizvoditi 1972. godine i do danas su dostigle popularnost širom svijeta zahvaljujući svojoj vrhunskoj kvaliteti i sjajnim performansama, ali isto tako i veoma pristupačnim cijenama.

Danas se Apollo gume izvoze u više od 100 zemalja širom svijeta i sedmi su najveći svjetski proizvođač guma sa godišnjim prihodom od preko 2 milijarde američkih dolara. Također, Apollo gume se danas proizvode u 4 proizvodna pogona u Indiji, a u Europi tvrtka ima jedan proizvodni pogon u Nizozemskoj, a drugi u Mađarskoj koji je otvoren 2017. godine. U Indiji, Apollo gume imaju prodajnu mrežu od gotovo 5 tisuća prodajnih mjesta, a od toga je više od 2,5 tisuće ekskluzivnih prodajnih mjesta.

Također, Apollo gume jako vode računa o ekologiji, te se obavezuju osigurati cjelokupnu zaštitu životnog okoliša. Kroz proces proizvodnje Apollo guma osigurava se da se ne šteti okruženju, te da se očuvaju resursi.

Kupite Apollo gume iz naše Interner prodaje, po najpovoljnijim cijenama

Apollo gume u našoj ponudi nalaze se u širokom rasponu modela i veličina. U prodaji imamo Apollo gume za vaša osobna vozila, lake kamione, specijalne Apollo gume i Apollo gume za teške terene. Sve ove gume za različite tipove vaših vozila i izuzetne kvalitete, kod nas možete kupiti po najjeftinijim cijenama, ali i u različitim veličinama. Također, Apollo gume vam nudimo i u njihovim ljetnim, zimskim i modelima za sva četiri godišnja doba. Pregledajte našu ponudu, napravite dobar izbor uzimajući u obzir tip vašega vozila i vremenske uvjete, te poručite i kupite kod nas Apollo gume po najboljim cijenama koje ćete moći naći. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 249
prikaži više 20
od 249
Je plaćeno oglašavanje
prema gore