Izabrani filteri

Gume Austone

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Austone gume, australske gume koje osvajaju europsko i svjetsko tržište visokom kvalitetom i niskom cijenom

Auston gume počele su se proizvoditi tek prije dvadesetak godina, točnije 1999. godine, no ubrzo su osvojile povjerenje kupaca i vozača po cijelom svijetu i na svim kontinentima. Možda i samo ime ovoga australskoga brenda govori kakve ambicije i kakav moto ova tvrtka ima. Naime, naziv brenda Austone dolazi nam kao kovanica od tri riječi, a prva riječ je Australija, zemlja podrijetla i nastanka ove gume. Naziv Austone je kovanica nastala od želje da se bude australski broj jedan – Australia Number One, što u prijevodu na hrvatski jezik znači Australski broj jedan.

Austone gume, od samoga svog nastanka imaju za cilj da kvalitet bude u svakoj Austone gumi, jer su kupci vrijednost i treba graditi mešusobno poverenje. Zbog svoje odlučnosti da pruža isključivo kvalitetu, Austone gume su vrlo brzo osvojile australsko tržište kao i povjerenje vozača.

Što u ponudi imamo od Austone proizvodnog programa?

Austone proizvodi i prodaje različite tipove guma, počevši od Austone guma za vaša osobna vozila, guma za lake kamione, guma za kamione srednje veličine, teške kamione i autobuse. Austone gume prisutne su u sedam država Australije. Austone također i vrši dostavu guma svuda po svetu.

Austone gume u partnerstvu sa tvrtkom Cooper i tvrtkom Chengshan

Godine 2006. tvrtka Austone ulazi u partnerski odnos sa još dve tvrtke iz industrije guma. Ulazi u partnerstvo sa kineskom tvrtkom Chengshan Group i američkom kompanijom Cooper Tyre and Rubber Company.

Godine 2007. Austone je osvojio zlatnu i srebrnu medalju na Desetom internacionalnom sajmu industrije guma i pneumatika u Rusiji. Te prestižne nagrade govore vam mnogo toga o kvaliteti Austone guma.

Austone gume se od 2011. godine izvoze u preko 100 zemalja širom svijeta, a izvoze sve iz svoje široke proizvodne palete proizvoda – od guma za osobna vozila, preko off-road guma i guma za poljoprivredna vozila, lake kamione i kombi vozila. Austone gume također spadaju u originalnu opremu automobila za više od 30 kineskih vodećih proizvođača vozila, a neki od njih su FAW-VW i kineski nacionalni Heavy Duty Truck.

Austone gume možete kupiti na našoj Internet stranici po odista niskim cijenama

Austone gume u našoj ponudi pružit će vam vrhunsku kvalitetu, ugodnost u vožnji i sigurnost na cestama u tijeku vožnje. U ponudi imamo Auston gume za vaša kombi vozila, kao i Austone gume za vaša osobna vozila. Sve ove gume možete pregledati online, odabrati što vam je potrebno i kupiti ih direktno sa naše Internet stranice. Bit ćete više nego ugodno iznenađeni doista minimalnom cijenom Austone guma koje vam pružaju neizmjernu kvalitetu i ugodnost u vožnji. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 352
prikaži više 20
od 352
Je plaćeno oglašavanje
prema gore