Izabrani filteri

Gume Avon

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Avon gume, gume visoke kvalitete koje pobjeđuju na svim terenima

Avon gume visoke kvalitete proizvode se još od 1904. godine. Avon gume se proizvode se u Melkshamu u Wiltshireu, u Velikoj Britaniji. Tu su i sve Avon gume dizajnirane, razvijene i testirane. S obzirom da su u gumarskoj industriji još od samoga početka razvoja automobilske industrije, ove gume se razvijaju istodobno sa razvojem automobila, te u korak prate sve zahtjeve tržišta. Avon gume imaju sjajnu tradiciju na kakvoj im mogu pozavideti mnoge druge robne marke guma.

Od 1997. godine, Avon gume su dio tvrtke Cooper Tire and Rubber Company, vodeće američke kompanije u proizvodnji guma.

Avon nudi odličnu kvalitetu svojih guma po konkurentnim cijenama za vaša osobna vozila, SUV vozila i laka komercijalna vozila. Ukoliko trebate kvalitetne gume za svoje vozilo bilo kojega tipa, Avon gume će vas učiniti zadovoljnima uz svojim performansama i pristupačnom cijenom. Avon nidi odlične gume za sve tipove vaših vozila i u ljetnjoj i u zimskoj varijanti, a u oba slučaja pružit će vam sjajnu izvedbu, učinkovitost, te sigurnost.

Avon gume su dokazale svoju kvalitetu i učinkovitost ne samo na cestama, već i na svjetskim trkalištima, a posebno na onima na dva kotača – moto utrkama. Avon je svoju prvu moto gumu proizveo davne 1910. godine, te ne čudi sav uspijeh koji se postiže u sportu na Avon gumama za motore i sportska natjecanja.

Avon gume u našoj prodaji po konkurentnim cijenama

Ako želite kupiti kvalitetnu i postojanu gumu za svoje osobno vozilo ili za svoj motocikl, sigurno nećete pogriješiti kupite li Avon gume. Gume koje krasi iskustvo u izradi, inovativni dizajn i suvremena tehnologija u procesu proizvodnje čine Avon gume odličnim izborom. Još kada pregledate naš cjenik i budete sigurni da nećete naći povoljnije cijene Avon guma, sigurni smo da ćete biti prezadovoljni i visokom kvalitetom i konkurentnom cijenom koju ćete kod nas dobiti. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 541
prikaži više 20
od 541
Je plaćeno oglašavanje
prema gore