Izabrani filteri

Gume Barum

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Barum gume, spoj izdržljivosti i visoke kvalitete, pravi izbor za vas i vaše vozilo

Barum gume još jedna su odlična robna marka koja nam dolazi iz Centralne Europe, iz Češke. Sa poprilično dugom tradicijom u gumarskom svijetu, od svoga osnivanja 1946. godine i velikim iskustvom u proizvodnji, kupovimom Barum guma za vaša vozila, budite sigurni da ćete kupiti kvalitetnu gumu, odličnih performansi po veoma niskoj cijeni. Na Barum gume se možete osloniti u svim vremenskim uvjetima jer vam one mogu pružiti odlične performanse u vožnji po najrazličitijim vremenskim uvjetima. Također, Barum gume jako su dugog vijeka, otporne su na habanje i veoma su izdržljive. Ako želite gumu koja vam može dati spoj robusnosti i svestranosti, Barum gume su baš ono što vam je potrebno.

Proizvodnja Barum guma

Barum gume se danas proizvode u najsuvremenijim europskim tvornicama. Barum prati sve inovacije i nove tehnologije, te ih kontinuirano primjenjuje u svome procesu proizvodnje guma. Na taj način možete biti sigurni da će svaka nova Barum guma biti još bolja od one prethodne. A cijena će joj ostati ista.

Poslovanje pod okriljem Continental grupe

Godine 1992. Barum kompanija potpisuje sporazum o zajedničkom ulaganju sa njemačkim gigantom Continental Group. Od tada posluje u sustavu Continenta Group i djeluje pod imenom Barum Continental. Na ovaj način tvrtka dobija pristup najsuvremenijim istraživačkim kapacitetima i visoko učinkovitoj tehnologiji proizvodnje visoko kvaltetnih guma. Godine 1994. Barum kompanija dobij certifikat ISO 9001 za kvalitetu proizvodnoga procesa guma za osobna vozila, a ubrzo, već naredne 1995. godine taj certifikat se proširuje i na proizvodni proces koji se odnosi na gume za poljoprivredna vozila i kamionske gume. U narednoj godini proizvodnja je dosegla nivo od gotovo 6 milijuna guma.

Barum gume, ekološki prihvatljive gume

Godine 1997. Barum Continental postaje prva tvrtka u Češkoj koja dobija i certifikat ISO 14001 EMAS, te na taj nnačin ispunjava sve stroge norme i zahtjeve za očuvanje životnog okoliša i postaje ekološki prihvatljiva.

Danas iz proizvodnog procesa ove tvrtke godišnje izađe 21 milijun Barum guma za osobna vozila i gotovo jedan milijun Barum guma za kamione.

Kupite Barum gume na našoj stranici po najpovoljnijim cijenama

Barum gume odlične kvalitete, sjajnih performansi i izdržljivosti, nudimo vam na našoj Internet stranici po daleko povoljnijim cijenama nego na bilo kojem drugom mjestu. Iz naše online ponude možete odabrati i kupiti Barum gume za različite tipove vaših vozila. U anšoj ponudi imamo po najpovoljnijim cijenama Barum gume za vaša osobna vozila, Barum gume za vaša kombi vozila i lake kamione. Gume možete kupiti u najrazličitijim veličinama i po najpovoljnijim cijenama. Pregledajte naš cjenik i usporedite nas sa drugima. Mi imamo najveći izbor i najniže cijene.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 459
prikaži više 20
od 459
Je plaćeno oglašavanje
prema gore