Izabrani filteri

Gume BF Goodrich

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

BF Goodrich gume, ponosne na svoju povijest, fokusirane na svoju budućnost

BF Goodrich gume su simbol za dobru gumu potekle iz istoimene američke tvrtke osnovane 1870. godine u gradu Arkonu, u državi Ohajo. Ovo je bila prva tvornica za izradu guma na zapadu Sjedinjenih Američkih Država. Pored BF Goodreach tvrtke za izradu guma, u gradu Arkon u Ohaju, osnovane su još 3 veoma značajne gumarske tvrtke, te je grad bio poznat i pod nazivom „glavni grad svijeta za gume“. Ostale 3 tvornice su bile Goodyear, Firestone i Uniroyal.

BF Goodrich gume u 1903. godini postaju zvanična guma za A model Forda. U utrci Indianapolis 500 s, godine 1914. i 1915. pobjedu odnosi vozilo sa BF Goodrich gumama. Na mnogim utrkama i natjecanjima pobede su odnosila baš vozila sa BF Goodrich gumama.

No, i prvi automobil koji je prošao Sjedinjene Američke Države uzduž i popreko, imao je baš BF Goodrich gume. Avion koji je prvi preleteo Atlantski Okean 1927. godine, bio je opremljen upravo BF Goodrich gumama.

BF Goodrich, pionir u mnogim inovacijama

Osim što je BF Goodrich bila prva tvrtka u Sjedinjenim Američkim Državama koja je proizvodila pneumatske gume za osobna vozila, BF Goodrich je također izumio i gumenu loptu za golf i korištenje sintetičke gume. 1947. godine BF Goodrich uvodi i prvu gumu bez unutarnje gume, što je automatski poboljšalo performanse i sigurnost, te doprinelo i većoj udobnosti onima koji se voze u automobilu.

Godine 1965. BF Goodrich proizveo je i prve radijalne gume u Sjedinjenim Američkim Državama. Ova inovacija gume je učinila još sigurnijim jer radijalne gume imaju dulji vijek trajanja i omogućuju bolju apsorpciju udaraca na cesti.

BF Goodrich gume u našoj prodaji po najpovoljnijim cijenama

Kupite BF Goodrich gume za sve tipove vaših osobnih vozila po najpovoljnijim cijenama na našoj stranici. Kod nas možete kupiti BF Goodrich gume za svoja osobna vozila, gume za lake i teške kamione, BF Goodrich gume za teške terene. Sve ove gume kod nas možete kupiti i u svim veličinama, kao i za različite vremenske uvjete, te u ponudi imamo BF Goodrich ljetne, zimske i gume za sve sezone. Na našoj stranici BF Goodrich gume su najjeftijije na našem tržištu. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 661
prikaži više 20
od 661
Je plaćeno oglašavanje
prema gore