Izabrani filteri

Gume BKT

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Prodavač

Projektiranje

Kategorija cijena

BKT gume, gume izuzetne kvalitete namijenjene vašim popljoprivrednim i industrijskim strojevima

BKT (Balkrishna) gume započele su se proizvoditi prije 31 godinu, točnije u 1987. godini, u Indiji, sa sjedištem u Mumbaiju. BKT gume uglavnom su namijenjene za poljoprivredna vozila, građevinske i industrijske strojeve, kao i za strojeve namijenjene uporabi na zemljanim radovima, rudarstvu, vrtlarstvu. BKT gume imaju udio od oko 6% u prodaji na svjetskom tržištu, sa prodajom od gotovo milijardu dolara.

Danas BKT ima svoje četiri podružnice u Europi i Sjevernoj Americi. BKT gume se prodaju u više od 130 zemalja širom svijeta krpz mrežu nacionalnih distributera.

BKT gume za vaša poljoprivredna vozila postoje u različitim veličinama i namijenjene različitim poljoprivrednim strojevima i uređajima. Ove BKT gume su pristpačne cijene u odnosu na druge preminum marke, ali ne odstupaju od visoke kvalitete.

Također, BKT ima vrhunski izbor guma za industrijske strojeve – za viljuškare, utovarivače. Ove BKT gume vrhunske su kvalitete i proizvode se u veoma širokom spektru veličina. I gume za off road vozila namijenjene su specifičnim i ekstremnim uvjetima u kojima se koriste, te su veoma izdržljive, spremne da izdrže i loš teren i veliku nosivost.

Kupite BKT gume visoke kvalitete i pristupačnih cijena

Bez obzira na vrstu i veličinu strojeva ili uređaja kod nas lako možete pronaći i kupiti pravu gumu i to po najnižim cijenama. Mi vam pružamo veoma konkurentne cijene BKT guma, što možete provjeriti uz malo pretrage. Budite sigurni da su cijene BKT guma kod nas najniže. U našoj ponudi nalazi se veliki broj BKT guma za građevinske i šumarske strojeve, za strojeve namijenjene zemljanim izvedbama, BKT gume za Qoad i ATV vozila, specijalne gume za poljoprivredna vozila, kosilice i posebna industrijska vozila. Također, u ponudi su nam i BKT gume za osobna i moto vozila. Sve to po najpovoljnijim cijenama, u što se i sami možete uvjeriti. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 35
prikaži više 15
od 35
Je plaćeno oglašavanje
prema gore