Izabrani filteri

Gume Cooper

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Cooper gume, kvalitetne gume na koje se možete osloniti

Cooper gume poćele su se proizvoditi u Sjedinjenim Američkim Državama, u gradu Arkonu, u državi Ohajo, još daleke 1914. godine. Cooper gume imaju tradiciju koja je duža od jednoga stoljeća i sve vreme svoga postojanja proizvode gume visoke kvalitete i sjajnih performansi.

Danas Cooper Tire tvrtka u svome posjedu ima 60 proizvodnih postrojenja, prodajne i distribucijske mreže. Cooper gume spadaju u kategoriju premijum guma, te od njih možete dobiti performanse i kvalitetu koje su iznad vaših očekivanja. Iako spadaju u premijum gume, cijena Cooper gume nije visoka kada se u obzir uzmu sve njene prednosti i sve ono što vam ona može pružiti. Cooper gume su izuzetno izdržljive gume, pružaju vam sigurnu vožnju, odlično prianjanje na cesti i smanjenu emisiju buke. Također, Cooper gume se proizvode poštujući sve visoke standarde i vodeći računa o očuvanju životnoga okoliša i obnovljivosti resursa. Cooper proizvodi gume za sve tipove vaših vozila, kao i u širokom rasponu veličina, te isto tako sve te modele proizvodi i u njihovoj ljetnjoj, zimskoj i varijanti za sva četiri godišnja doba. Cooper svojom širokom ponudom različitih veličina i tipova guma ispunjava i najviša očekivanja tržišta. U svojem proizvodnom procesu Cooper kontinuirano primjenjuje inovacije, tehnološka dostignuća i poboljšanje kvalitete, pa tako uspijeva ne samo čitavo stoljeće opstati na tržištu, već ostati i na samome vrhu.

Prodaja Cooper guma online putem naše Internet stranice

U našoj ponudi imamo veliki broj kvalitetnih Cooper guma za sve tipove vaših vozila i to po veoma povoljnim cijenama. Pogledajte što kod nas možete kupiti iz Cooper proizvodnog programa, te se uvjerite da su naše cijene najpovoljnije. U našoj prodaji se nalaze Cooper gume za vaša osobna vozila, gume za SUV vozila, za teške terene, po čemu je Cooper naročito poznat, gume za lake kamione. Sve ove Cooper gume izuzetne kvalitete, kod nas možete kupiti u velikom rasponu veličina, kao i prilagođene različitim vremenskim uvjetima. Tako kod nas možete kupiti Cooper ljetnje gume, zimske gume i gume za sve sezone. Pregledajte naše cijene Cooper guma i kupite kod nas jer smo najpovoljniji.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 491
prikaži više 20
od 491
Je plaćeno oglašavanje
prema gore