Izabrani filteri

Gume Cordiant

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Cordiant gume, gume iznimne kvalitete i odličnih cijena koje nam dolaze iz Rusije

Cordiant je vodeći ruski proizvođač guma, a u svom posjedu ima 3 tvornice i 5 podružnica. Cordiant proizvodi i isporučuje više od 400 različitih modela i veličina guma. Glavni proizvodni brandovi su Cordiant gume za vaša osobna vozila, te Cordiant gume za lake i teške kamione. Cordiant gume se danas distribuiraju putem svoje široke distributivne mreže od više od 200 partnera po svim regijama u Rusiji i u više od 50 zemalja širom cijeloga svijeta.

Cordiant gume pružit će vam odlično i pouzdano prianjanje na cestama u svim vremenskim uvjetima, čak i onim najtežim. Također, učinkovitost u potrošnji goriva na razini svjetskih premium brandova. Cordiant gume testirane su na najpoznatijim terenima za testiranje u Španjolskoj, Finskoj, Švedskoj, Njemačkoj i Slovačkoj, po svim vremenskim uvjetima, i pokazale su zavidne rezultate.

Kontinuirano se rade istraživanja i razvoj kako bi se poboljšala kvaliteta Cordiant guma i proširio opseg proizvodnje.

Cordiant gume u našoj online prodaji po povoljnim cijenama

Cordiant gume po svojim cijenama spadaju u kategoriju budžetskih guma i veoma su pristupačne našoj kupovnoj moći, ali njihova kvaliteta i sjajne performanse mogu se mjeriti i sa najboljim gumama iz premium kategorije. Njihove performanse i mogućnosti odlično ispunjavaju zahtjeve domaćih vozača i odlično se pokazuju na domaćim cestama. Pregledajte našu ponudu Cordiant guma visoke kvalitete i kupite ih na našoj stranici po odličnim cijenama.

Za Vaš izbor trenutačno ne postoji proizvod

Ova trgovina trenutno nema dostupnih ponuda

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 68309
prikaži više 20
od 68309
Je plaćeno oglašavanje
prema gore