Izabrani filteri

Gume Cultor

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Cultor gume, gume vrhunske kvalitete za vaša poljoprivredna vozila i strojeve

Cultor gume u vlasništvu su češke tvrtke Mitas, jednoga od vodećih proizvođača guma za poljoprivredna vozila u Europi. Cultor gume se proizvode u Češkoj, u jednome od najsuvremenijih proizvodnih postrojenja u Europi i svijetu.

Cultor gume koriste najnaprednije tehnološke procese u svojoj proizvodnji, te i primjenu svih inovacija kako bi ove gume razvile i unapredile svoju kvalitetu. Cultor gume imaju konkurentnu cijenu i vrhunsku kvalitetu. Cultor gume mogu vam ponuditi izbalansiranu kombinaciju značajki koje ih čine stabilnima i prikladnim za različite vrste terena i različite vrste poljoprivrednih strojeva. U prosincu 2015. Cultor je izbacio radijalne popljoprivredne gume Cultor RD 01, RD 02 i RD 03.

Cultor gume za vaša poljoprivredna vozila u našoj prodaji po najpovoljnijim cijenama

Na našoj Internet stranici možete pogledati široku ponudu Cultor guma namijenjenih off road vozilima. U prodaji imamo specijalne poljoprivredne Cultor gume, Cultor gume za zemljane namjene, za građevinska i šumarska vozila, Cultor gume za vaše prikolice. Možete ih pregledati i kupiti u narazličitijem rasponu njihovih veličina. Sve ove Cultor gume iz naše prodaje izuzetno su visoke kvalitete, ali isto tako i veoma povoljnih cijena.

Iz naše prodaje bismo za vas izdvojili Cultor gumu RD 03. Ovo je široka traktorska guma za mekše tlo i za veći kapacitet opterećenja. Smanjuje zbijanje tla zahvaljujući svojoj velikoj površini za kontakt sa tlom i optimalnoj raspodjeli opterećenja. Visok kapacitet opterećenja omogućen je zbog širine i velike količine zraka. Ove izuzetne Cultor traktorske gume imaju snažno prianjanje i odličnu trakciju što osigurava manje klizanja i veoma smanjenu potrošnju goriva. Maksimalna brzina koju može razviti iznosi 65 kilometara po času na cestama. Pruža i maksimalnu ugodnost u vožnji, kao i jednostavno upravljanje. Pogledajte ponudu Cultor guma koju imamo u prodaji i izaberite gume za vaša poljoprivredna vozila po najnižim cijenama.

Za Vaš izbor trenutačno ne postoji proizvod

Ova trgovina trenutno nema dostupnih ponuda

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 66471
prikaži više 20
od 66471
Je plaćeno oglašavanje
prema gore