Izabrani filteri

Gume Cultor

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Prodavač

Cultor gume, gume vrhunske kvalitete za vaša poljoprivredna vozila i strojeve

Cultor gume u vlasništvu su češke tvrtke Mitas, jednoga od vodećih proizvođača guma za poljoprivredna vozila u Europi. Cultor gume se proizvode u Češkoj, u jednome od najsuvremenijih proizvodnih postrojenja u Europi i svijetu.

Cultor gume koriste najnaprednije tehnološke procese u svojoj proizvodnji, te i primjenu svih inovacija kako bi ove gume razvile i unapredile svoju kvalitetu. Cultor gume imaju konkurentnu cijenu i vrhunsku kvalitetu. Cultor gume mogu vam ponuditi izbalansiranu kombinaciju značajki koje ih čine stabilnima i prikladnim za različite vrste terena i različite vrste poljoprivrednih strojeva. U prosincu 2015. Cultor je izbacio radijalne popljoprivredne gume Cultor RD 01, RD 02 i RD 03.

Cultor gume za vaša poljoprivredna vozila u našoj prodaji po najpovoljnijim cijenama

Na našoj Internet stranici možete pogledati široku ponudu Cultor guma namijenjenih off road vozilima. U prodaji imamo specijalne poljoprivredne Cultor gume, Cultor gume za zemljane namjene, za građevinska i šumarska vozila, Cultor gume za vaše prikolice. Možete ih pregledati i kupiti u narazličitijem rasponu njihovih veličina. Sve ove Cultor gume iz naše prodaje izuzetno su visoke kvalitete, ali isto tako i veoma povoljnih cijena.

Iz naše prodaje bismo za vas izdvojili Cultor gumu RD 03. Ovo je široka traktorska guma za mekše tlo i za veći kapacitet opterećenja. Smanjuje zbijanje tla zahvaljujući svojoj velikoj površini za kontakt sa tlom i optimalnoj raspodjeli opterećenja. Visok kapacitet opterećenja omogućen je zbog širine i velike količine zraka. Ove izuzetne Cultor traktorske gume imaju snažno prianjanje i odličnu trakciju što osigurava manje klizanja i veoma smanjenu potrošnju goriva. Maksimalna brzina koju može razviti iznosi 65 kilometara po času na cestama. Pruža i maksimalnu ugodnost u vožnji, kao i jednostavno upravljanje. Pogledajte ponudu Cultor guma koju imamo u prodaji i izaberite gume za vaša poljoprivredna vozila po najnižim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 28
prikaži više 8
od 28
Je plaćeno oglašavanje
prema gore