Izabrani filteri

Gume Debica

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Debica gume, kvalitetne poljske gume iz okrilja kompanije Goodyear

Debica gume počele su se proizvoditi u Poljskoj još 1937. godine. Danas je Debica najznačajniji poljski proizvođač guma za osobna vozila i spadaju u red najpopularnjih poljskih guma. Njihovoj kvaliteti i visokim performansama svakako je doprinjelo i to što je američka tvrtka Goodyear postala strateški investitor Debice u 1995. godini. Ovo partnerstvo dovelo je do toga da se proizvodnja Debica guma vidno osuvremeni, te da se u proizvodnom procesu započne primjena savremene tehnologije, da se pređe na moderan način upravljanja tvrtkom i da se konačno krene u osvajanje tržišta izvan granica Poljske. Danas se Debica gume prodaju širom svijeta, te ispunjava sve međunarodne standarde kvalitete. Također, veća potražnja za ovim gumama dovela je i do povećanja proizvodnje, te Debica postaje vodeći proizvođač guma u Poljskoj, a Debica gume se mogu kupiti u više od 60 zemalja širom svijeta. Trenutačno, Debica je najveća tvornica Goodyear grupacije u Europi, kao i treća po veličini u svijetu. Debica godišnje proizvede više od 15 milijuna guma.

Prodaja Debica guma po najpristupačnijim cijenama

Debica gume se na tržištu nalaze u više formi, te tako možete kupiti Debica gume za vaša osobna vozila, Debica gume za komercijalna vozila, gume za lake i teške kamione, gume za off road uporabu, te gume za poljoprivredne strojeve.

U našoj prodaji nalazi se veliki broj Debica guma visoke kvalitete i niskih, pristupačnih cijena. U prodaji imamo veliki izbor Debica guma za vaša osobna vozila, te i Debica gume za kamione. Provjerite njihove cijene i vidjet ćete da smo najjeftiniji. U kvalitetu nemojte ni sumnjati. Također, u prodaji imamo Debica gume širokog raspona veličina, te Debica ljetnje, zimske i Debica gume za sve sezone. Cijena ovih kvalitetnih poljskih guma kod nas je najniža.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 230
prikaži više 20
od 230
Je plaćeno oglašavanje
prema gore