Izabrani filteri

Gume Federal

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Federal gume, iznimna kvaliteta u svim vremenskim uvjetima po odličnim cijenama

Federal Tire tvrtka za proizvodnju guma osnovna je na Tajvanu 1954. godine. Tehnička suradnja sa Bridgestone korporacijom od 1960. do 1979. godine i suradnja sa Dunlopovom podružnicom Sumitomo Tires od 1981. do 2000. godine, pružila je Federal Tire tvrtki neophodne i jake tehničke mogućnosti i velika znanja i umijeća neophodna da bi se proizvodile gume odlične kvalitete. Danas Federal gume imaju jaku mrežu inozemnih distributera sa više od 180 nacionalnih i regionalnih predstavnika u 121 zemlji širom svijeta.

Uz najsuvremeniju tehnologiju, strogu kontrolu kvalitete i visoko regulirane sigurnosne standarde, Federal gume nastavljaju razvijati inovativne i kvalitetne gume za osobna vozila, lake kamione i kombi vozila, SUV vozila i UHP gume. Danas gume Federal bilježe sve veći rast popularnosti kod vozača, a sve to zahvaljujući odličnom balansu pristupčne cijene i sjajnih performansi i vrhunske kvalitete koju nude.

Prodaja Federal guma po najpovoljnijim cijenama na našoj Internet stranici

U našoj prodaji imamo veliki spektar ponude Federal guma za sve tipove vaših vozila, od Federal guma za vaša osobna vozila, lake kamione i kombi vozila do Federal guma za teške teene. Sve ove gume izuzetne su kvalitete i jako pristupačnih cijena. Imamo ih u velikom rasponu veličina, ali isto tako i prilagođene vremenskim uvjetima, pa imamo Federal ljetnje gume, zimske hume i Federal gume za sve sezone.

Iz naše prodaje bismo izdvojili Federal SS 657 gumu za vaša osobna vozila namijenjenu ljetnjim uvjetima vožnje. Imamo je u velikom rasponu različitih veličina. Nju odlikuje mogućnost duge kilometraže i odlična trakcija. Također, tu je i Federal guma 595 EVO, namijenjena vašim osobnim vozilima i ljetnjoj sezoni. Ove Federal gume iznimno su visokih performansi i odlične su i za mokre i za suhe ceste.

Što god izabrali iz široke ponude Federal guma, budite sigurni da ćete kupiti kvalitetnu gumu pristupačne cijene.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 26
prikaži više 6
od 26
Je plaćeno oglašavanje
prema gore