Izabrani filteri

Gume Fortune

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne Opcije

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Fortune gume, kvaliteta u usponu

Fortune gume su dobro poznati brand guma iz Kine. Fortune gume spadaju u 500 najcjenjenijih kineskih robnih marki općenito. Fortune gume u kineskoj industriji guma i na kineskom domaćem tržištu važe za prvoklasne gume visoke reputacije. Fortuna gume pet godina za redom ekskluzivni su sponzor kineske utrke kamiona China Super Truck Grand Prix i najvžniji su u promicanju ovoga natjecanja. Zbog ovog iznimnog uspjeha Fortune radijalne gume za kamione i autobuse bilježe odličnu prodaju kako u zemlji, tako i u inozemstvu.

Fortune gume grade svoju reputaciju u zemlji i svijetu svojom dobrom kvalitetom i visokim performansama. Danas se fortune gume distribuiraju i prodaju u više od 100 zemalja i regija širom svijeta.

Prodaja Fortune guma po najpovoljnijim cijenama

Polako ali sigurno, Fortune gume osvajaju tržište dokazujući svoju kvalitetu i kontinuirano radeći na njenom poboljšanju. U našoj prodaji imamo Fortune gume za osobna vozila, za ljeto i zimu, kao i za SUV vozila za sporedne ceste. Sve ove gume odlične su kvalitete i odličnih cijena.

Jedna od guma koju bismo vam predstavili je i ljetnja guma za vaša osobna vozila Fortune FSR 701. Ova guma prikladna je za različita premijum i sportska osobna vozila i dobre uvjete na cestama. Četiri široka i uzdužna utora pružaju lako rukovanje i dobro prianjanje na mokrim i vlažnim cestama. Jedinstveni uzorak utora sa oštrim rubom onemogućuje neravnomjerno trošenje gaznog sloja i pruža odlično samočišćenje, te pružaju nisku razinu buke. Pregledajte našu ponudu Fortune guma, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Za Vaš izbor trenutačno ne postoji proizvod

Ovdje možete pronaći omiljene proizvode:

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 45343
prikaži više 20
od 45343
Je plaćeno oglašavanje
prema gore