Izabrani filteri

Gume Fortune

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Fortune gume, kvaliteta u usponu

Fortune gume su dobro poznati brand guma iz Kine. Fortune gume spadaju u 500 najcjenjenijih kineskih robnih marki općenito. Fortune gume u kineskoj industriji guma i na kineskom domaćem tržištu važe za prvoklasne gume visoke reputacije. Fortuna gume pet godina za redom ekskluzivni su sponzor kineske utrke kamiona China Super Truck Grand Prix i najvžniji su u promicanju ovoga natjecanja. Zbog ovog iznimnog uspjeha Fortune radijalne gume za kamione i autobuse bilježe odličnu prodaju kako u zemlji, tako i u inozemstvu.

Fortune gume grade svoju reputaciju u zemlji i svijetu svojom dobrom kvalitetom i visokim performansama. Danas se fortune gume distribuiraju i prodaju u više od 100 zemalja i regija širom svijeta.

Prodaja Fortune guma po najpovoljnijim cijenama

Polako ali sigurno, Fortune gume osvajaju tržište dokazujući svoju kvalitetu i kontinuirano radeći na njenom poboljšanju. U našoj prodaji imamo Fortune gume za osobna vozila, za ljeto i zimu, kao i za SUV vozila za sporedne ceste. Sve ove gume odlične su kvalitete i odličnih cijena.

Jedna od guma koju bismo vam predstavili je i ljetnja guma za vaša osobna vozila Fortune FSR 701. Ova guma prikladna je za različita premijum i sportska osobna vozila i dobre uvjete na cestama. Četiri široka i uzdužna utora pružaju lako rukovanje i dobro prianjanje na mokrim i vlažnim cestama. Jedinstveni uzorak utora sa oštrim rubom onemogućuje neravnomjerno trošenje gaznog sloja i pruža odlično samočišćenje, te pružaju nisku razinu buke. Pregledajte našu ponudu Fortune guma, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 310
prikaži više 20
od 310
Je plaćeno oglašavanje
prema gore