Izabrani filteri

Gume General

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

General gume, savršen izbor za savršenu vožnju po pristupačnim cijenama

Tvrtka General Tire and Runner Company osnovao je William O'Neil sa svojim partnerom Winfredom Fouseom u rujnu 1915. godine, u Sjedinjenim Američkim Državama, u državi Ohajo. Svoju proizvodnju guma započinju sa gumama velikih dimenzija za industrijska vozila i kamione. Te prve General gume bile su skuplje od konkurentskih guma na tržisštu, no su bile i bolje kvalitete. Sa još mnogo inovacija u proizvodnji ovih guma, General gume ubrzo postaju proizvođač premium guma u ovoj industriji.

Od tada, General Tire proizvodi gume za gotovo sve vrste vozila – General gume za vaša osobna vozila, gume za lake i teške kamione, specijalne gume i gume velikih dimenzija za industrijska vozila.

Od 1987. General Tire se pripaja Continental Gorop i trenutačno zapošljava više od 9 tisuća radnika u 5 proizvodnih postrojenja u Sjevernoj Americi.

Godine 2012. General gume zauzimaju vodeće mjesto u razvoju, proizvodnji i prodaji visoko kvalitetnih guma za off road vozila.

Kupite General gume na našoj Internet strnici, po najpovoljnijim cijenama

Robna marka General gume poznata je po jakim i dugotrajnim gumama za 4 X 4. Po kakvim god terenima da vozite i koliko god oni bili ekstremni, General gume će ispuniti sva vaša očekivanja, a čak će ih i premašiti.

Ako su pouzdane gume ono što želite kupiti, a uz to vam je bitna i cijena, onda su General gume pravi izbor za vas. Pronađite General gumu za vaše vozilo na našoj Internet stranici i poručite je. Budite sigurni da je cijena po kojoj ćete kupiti General gumu kod nas, najniža na domaćem tržištu. Ne trebate tražiti dalje, našli ste pravo mjesto za kupnju guma, i najjeftinije cijene. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 287
prikaži više 20
od 287
Je plaćeno oglašavanje
prema gore