Izabrani filteri

Gume Gislaved

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Gislaved gume, savršeno prianjanje i sigurnost, izuzetna kvaliteta po pristupačnim cijenama

Od svoga osnivanja 1893. godine pa do danas, Gislaved gume predstavljaju inovativni duh i izvanrednu kvalitetu. Gislaved gume na tržištu se nalaze već 125 godina i veoma su poznat i tražen brand, visoko cijenjen među vozačima, što zbog svih prednosti koje vam mogu pružiti, što zbog cijene koja je doista pristupačna.

Tvrtku Gislaved osnovala su braća Gislow pod kraj 19. stoljeća, u južnoj Švedskoj, u gradu po kojemu su gume i dobile ime – Gislaved. Vrlo brzo Gislved gume dokazuju svoju kvalitetu i postaju omiljena guma Šveđanima. U godini 1927. kada prvi automobil marke Volvo silazi sa proizvodne linije, ova dva švedska giganta spajaju svoje snage, te od prvog Volvo automobila koji je u prodaju izašao baš sa Gislaved gumama, pa sve do danas, oni će ostati udrženi. Svi automobili marke Volvo, kao svoje prve gume imaju Gume Gislaved.

Gislaved gume su naročito čuvene po svojim gumama dizajniranim za teške zimske uslove na cesti, što i ne čudi s obzirom na položaj Švedske i duge i jake zime koje u njoj vladaju. Gislaved gume ispunjavaju sve skandinavske zahtjeve koje jedna guma mora ispuniti u tako ekstremnim vremenskim uvjetima. Gislaved gume imaju izvrsno prianjanje bez obzira na stanje na cestama, pružaju sigurnost, ispunjavaju sve zahtjeve vozača za komforom, udobnošču i sigurnošću, bez obzira na stanje na cestama.

Gislaved gume koje možete kupiti na našoj stranici po najpovoljnijim cijenama

U našoj prodaji imamo veliki broj Gislaved guma za sve tipove vaših vozila, od Gislaved guma za vaše osobno vozilo, do guma za SUV vozila i lake kamione. Imamo ih u različitim veličinama i po najboljim cijenama. Pretražite našu stranicu i pogledajte koje Gislaved gume vam odgovaraju. Njihova cijena je doista povoljna kada u obzir uzmete sve ono što vam ove gume mogu pružiti na cesti, a to je pre svega sigurnost, dobre performanse, odlično prianjanje, a naročito vam preporučamo Gislaved zimske gume. Izaberite Gislaved gume, pravi izbor za vaše vozilo.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 218
prikaži više 20
od 218
Je plaćeno oglašavanje
prema gore