Izabrani filteri

Gume Goodride

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Goodride gume, vrhunski izbor za svakog vozača po razumnoj cijeni

Zhongce Rubber Group Co, Ltd (ZC Rubber) sa sjedištem u Hangzhou, Kina, uvrštava se među 10 najvećih svjetskih proizvođača guma, a proizvođač je broj 1 u Kini. Ima četiri svoje podružnice. U Europi to je ZC Europe, u Sjevernoj Americi ZC America, u Južnoj Americi ZC Brazil i u Aziji ZC Thailand. Na ovaj način Goodride gume pristupačnije su na svjetskom tržištu.

Tvrtka je osnovana 1958. godine, te su Goodride gume prisutne na gumarskom tržištu točno 60 godina. Od svoga osnivanja pa do danas, Goodride gume se kontinuirano usavršavaju i imaju jake standarde kvalitete. Goodride gume osvojile su poverenje vozača na svim kontinentima, a kako im i samo ime kazuje, one će vam pružiti iznimno dobru vožnju. Cijena po kojoj možete kupiti Goodride gume na našoj Internet stranici, doista je razumna kada se u obzir uzmu sve performanse i kvalitete koje vam ove gume mogu dati.

Sve prednosti kupovine Goodride guma po izvrsnim cijenama

Kupujući Goodride gume, vi ćete da uloženi novac dobiti neponovljivo iskustvo. Goodride gume pružit će vam poboljšanu kontrolu vašega osobnog vozila i puno kraći zaustavni put prilikom kočenja, a to je omogućeno njihovim poboljšanim dizajnom. Također, Goodride gume pokazuju stabilne rezultate čak i pri velikim brzinama, a prema nekim mjerenjima Goodride gume omogućuju stabilnu kontrolu vozila čak i pri brzini većoj od 250 kilometara po času. Goodride gume imaju i znatno smanjenu emisiju buke zahvaljujući inovacijama i korištenju naovih materijala i strukture. Goodride gume dizajnirane su tako da se mogu koristiti čak i u najtežim klimatskim uvjetima. Izvrsno prianjaju i po okrim cestama. Zbog svega ovoga, pregledajte ponudu Goodride guma koje vam nudimo u našoj prodaji po najboljim cijenama na domaćem tržištu, te odaberite Goodride gume koje odgovaraju vašem tipu vozila. Imamo u ponudi Goodride gume za vaša osobna vozila, lake i teške kamione, teške terene, i sve to u različitim veličinama, a tako i u njihovoj zimskoj, ljetnjoj varijanti i varijanti za sva godišnja doba. Sve ove Goodride gume možete kupiti na našoj Internet stranici po najpovoljnijim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 735
prikaži više 20
od 735
Je plaćeno oglašavanje
prema gore