Izabrani filteri

Gume Gripmax

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Gripmax gume, pouzdane gume na koje se možete osloniti

Gripmax gume vaš su pouzdani partner na cestama. Stalna istraživanja i poboljšanja kvalitete dovele su Gripmax gume na zavidnu razinu kada je u pitanju povjerenje vozača. Danas Gripmax gume svojom kvalitetom i odličnim performansama, te i vrlo povoljnim cijenama zadovoljavaju sve potrebe vozača širom svijeta. Gripmax gume imaju svoje mjesto na tržištu Europe, Južne Amerike, Srednjeg Istoka, Azije, Australije. Danas na Gripmax gumama voze svoja vozila na stotine tisuća vozača po cijelome svijetu.

Gripmax gume jedinstvene su u svome dizajnu i konstrukciji, konstruirane su od najboljih materijala, uz korištenje najboljih tehnologija i najsuvremenijih procesa proizvodnje. Također, Gripmax gume se proizvode u velikom opsegu raspona veličina, a sve to uz kontinuiranu kontrolu kvalitete krajnjeg ishoda.

Kupite kvalitetne Gripmax gume po najboljim cijenama na našoj Internet stranici

Gripmax gume proizvode se uz pomoć najnovijih tehnologija i uz primjenu svih inovacija kako bi se osiguralo kontinuirano poboljšanje kvalitete ovih guma. Gripmax može biti vaš pouzdani partner na cesti i siguran oslonac u vožnji, a sve to po jako povoljnoj cijeni. Sve Gripmax gume imaju jedinstven dizajn i visoko su kvalitetne, ali je Gripmax najčuveniji po svojoj proizvodnji guma za SUV i 4 X 4 vozila. Gripmax je snažan band koji po svojim cijenama spada u budžetske brandove. Kombinacija širokog asortimana kako veličina, tako i tipova guma, i odličan omjer cijena i kvalitete, čine Gripmax gume vrlo zanimljivim brandom na gumarskom tržištu i veoma su čest izbor kod potrošača. Asortiman Gripmax guma koje možete kupiti kod nas, sastoji se od ljetnjih i zimskih guma, te i guma za sve sezone. Gripmax gume možete kupiti u mnogo različitih veličina. Pregledajte cijene Gripmax guma po kojima ih možete kupiti iz naše ponude i budite sigurni da činite pravi izbor. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 491
prikaži više 20
od 491
Je plaćeno oglašavanje
prema gore