Filtere otvoriti

Veličina gume

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Dodatne opcije

Projektiranje

Gripmax gume, pouzdane gume na koje se možete osloniti

Gripmax gume vaš su pouzdani partner na cestama. Stalna istraživanja i poboljšanja kvalitete dovele su Gripmax gume na zavidnu razinu kada je u pitanju povjerenje vozača. Danas Gripmax gume svojom kvalitetom i odličnim performansama, te i vrlo povoljnim cijenama zadovoljavaju sve potrebe vozača širom svijeta. Gripmax gume imaju svoje mjesto na tržištu Europe, Južne Amerike, Srednjeg Istoka, Azije, Australije. Danas na Gripmax gumama voze svoja vozila na stotine tisuća vozača po cijelome svijetu.

Gripmax gume jedinstvene su u svome dizajnu i konstrukciji, konstruirane su od najboljih materijala, uz korištenje najboljih tehnologija i najsuvremenijih procesa proizvodnje. Također, Gripmax gume se proizvode u velikom opsegu raspona veličina, a sve to uz kontinuiranu kontrolu kvalitete krajnjeg ishoda.

Kupite kvalitetne Gripmax gume po najboljim cijenama na našoj Internet stranici

Gripmax gume proizvode se uz pomoć najnovijih tehnologija i uz primjenu svih inovacija kako bi se osiguralo kontinuirano poboljšanje kvalitete ovih guma. Gripmax može biti vaš pouzdani partner na cesti i siguran oslonac u vožnji, a sve to po jako povoljnoj cijeni. Sve Gripmax gume imaju jedinstven dizajn i visoko su kvalitetne, ali je Gripmax najčuveniji po svojoj proizvodnji guma za SUV i 4 X 4 vozila. Gripmax je snažan band koji po svojim cijenama spada u budžetske brandove. Kombinacija širokog asortimana kako veličina, tako i tipova guma, i odličan omjer cijena i kvalitete, čine Gripmax gume vrlo zanimljivim brandom na gumarskom tržištu i veoma su čest izbor kod potrošača. Asortiman Gripmax guma koje možete kupiti kod nas, sastoji se od ljetnjih i zimskih guma, te i guma za sve sezone. Gripmax gume možete kupiti u mnogo različitih veličina. Pregledajte cijene Gripmax guma po kojima ih možete kupiti iz naše ponude i budite sigurni da činite pravi izbor. 

Više...

Gume Gripmax

Više...
Izabrani filteri:
  • Proizvođač: Gripmax

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 22
prikaži više 2
od 22
Je plaćeno oglašavanje