Izabrani filteri

Gume GT Radial

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

GT Radial gume, pristupačne cijene i izuzetna kvaliteta

GT Radial gume su premium brand koji proizvodi tvrtka GITI Tires iz Kine. Ova kineska kompanija osnovana je 1951. godine i spada u red najvećih proizvođača guma na svijetu. Ima svojih 8 proizvodnih postrojenja i veoma raznovrstan asortiman svojih proizvoda koji su vrhunske kvalitete i distribuiraju i izvoze se u preko 130 zemalja širom svijeta.

GT Radial gume brand su kojemu se može vjerovati i poznate su po svojoj izvrsnosti i kvaliteti. Sve GT Raidial gume koje su danas dostupne na svjetskom tržištu guma, prošle su sve najstože kontrole i testove kvalitete, te možete biti sigurni da će ove gume udovoljiti svim vašim sigurnosnim zahtjevima. Gumama GT Radial biti će zadovoljni svi vozači, kako oni koji auto koriste samo za gradsku vožnju, tako i oni koji putuju na duge relacije. GT Radial kontinuirano radi na istraživanjima i inovacijama kako bi se poboljšala njihova ionako odlična kvaliteta. Kvaliteta je tijekom godina došla na višu razinu, ali njihova cijena nije, ostala je i dalje pristupačna svim vozačima.

Prodaja GT Radial guma po najnižim cijenama na domaćem tržištu

U procesu proizvodnje GT Radial guma koriste se nove tehnologije kako bi se dobile gume koje će pružiti ugodnost i sigurnost svakome vozaču. U našoj prodaji imamo veliki broj GT Radial guma za vaša osnobna vozila i za vaše lagane kamione, po čemu je ovaj band i osobito poznat. Cijene ovih guma možete uporediti sa cijenama drugih prodajnih mijesta, te se uvjeriti da smo najjeftiniji.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 505
prikaži više 20
od 505
Je plaćeno oglašavanje
prema gore