Izabrani filteri

Gume Heidenau

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Heidenau gume, najbolje gume koje možete kupiti za vaše motocikle

Heidenau je tvrtka kaja je osnovana u Drezdenu, u Njemačkoj 1946. godine. Heidenau se isprva bavio proizvodnjom raznih gumarskih proizvoda, a 1952. godine počinje proizvoditi automobilske i industrijske gume. Godine 1959. Heidenau se fokusira samo na proizvodnju guma za vozila na dva kotača pod brandom Pneumat, no 1993. godine nastavlja istim putem, samo pod imenom Reifenwerk Heidenau, te tu proizvodnju nastavlja i do današnjih dana. Danas se ove gume distribuiraju i prodaju širom svijeta, uključujući tu i Sjedinjene Američke Države, Indiju, Grčku, Tursku.

Heidenau gume kontinuirano unapređuju proces proizvodnje. U ponudi je 550 različitih dizajna i veličina Heidenau guma za različite namjene. Sve ove Heidenau gume vrhunske su kvalitete, načinjene od smješe koja povećava performanse, produžava vijek trajanja i daje poboljšano prianjanje.

Heidenau gume visoke kvalitete u našoj online prodaji

U našoj ponudi imamo veliki broj kvalitetnih Heidenau guma za vaše motocikle. To su pouzdane gume koje vam pružaju sigurnost i stabilnost na cestama, uz visoke performanse, kvalitetu i odličnu cijenu. U našoj se ponudi nalaze Heidenau gume za vaše motocikle, za vaše skutere i mopede, enduro gume, motokros gume, kao i veliki broj guma za sportske turnire i natjecanja u velikom rasponu veličina. Pregledajte našu veoma bogatu ponudu i kupite Heidenau visoko kvalitetne gume po najboljim cijenama. Uživajte u sigurnoj vožnji cestama uz visoke performanse i nisku cijenu.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 367
prikaži više 20
od 367
Je plaćeno oglašavanje
prema gore