Izabrani filteri

Gume Imperial

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Imperial gume, gume koje idu izvan i iznad očekivanog

Imperijal gume spadaju u red vodećih budžetskih guma sa visokim performansama

Proizvodnja Imperial guma započela je relativno skoro, 2012. godine i veoma su mlada robna marka guma. Uprkos tome što je veoma kratko vrijeme na tržištu, Imperial gume su stekle veliku popularnost među vozačima. Imperial gume se proizvode pod okriljem tvrtke Deldo, a u njihovoj proizvodnji se koriste najbolji materijali, a u dizajniranju i procesu proizvodnje učestvuju najbolji inženjeri koristeći svoja velika znanja i iskustvo kako bi Imperial gume mogle ponuditi visoku kvalitetu. U proizvodnji Imperijal guma vode se neuobičajenim pristupom za klasificiranje guma, proizvodeći budžetske gume koje imaju karakteristike koje su tipične za gume koje spadaju u kategoriju visokih tehnologija. To je jedinstven i svež inovativni pristup u ovoj industriji koji se nadahnjuje najvećim svjetskim proizvođačima. Zbog izuzrtnih performansi Imperial guma koje su u ravni sa premijum gumama, te zbog cene koja ne prati premijum klasu, već je jako povoljna i čak niža i od mnogih budžetskih guma drugih proizvođača, Imperijal gume su u veoma kratkom vremenu stekle povjerenje kupaca i postale jedan od najtraženijih brendova na tržištu.

Imperijal gume za sve tipove vaših vozila i u svim veličinama po najpristupačnijim cijenama

Imperijal gume visokih performansi i niskih cijena distribuiraju se po cijelom svijetu i to u preko 45 zemalja. Imperial guma ima svoje proizvode u vidu guma za osobna vozila, guma za lake kamione, guma za 4 x 4 i SUV vozila. Također, u svojoj ponudi sve ove gume različitih veličina možete kupiti online na našoj stranici i u njihovoj zimskoj, ljetnoj, te varijanti za sva godišnja doba. Imperijal gume pokazuju najveću kvalitetu i visok nivo standarad u svojim zimskim gumama. Imperial zimske gume svih vrsta pružaju poboljšanu trakciju na suhim i hladnim cestama zahvaljujući posebnom sustavu gume od koje su načinjene. Ova vrsta smeša omogućuje da guma bude savitljiva na hladnim temperaturama. Gazišta Imperijal zimskih guma su jako podignuta, imaju male utore u bokovima gaznog sloja. To omogućava da oštri rubovi omogućavaju stalni kontakt gume sa cestom u bilo kojem trenutku i vašu vožnju čine sigurnom i stabilnom.

Kupite Imperial gume iz naše online ponude i učinite da vaše vozilo pruži više od očekivanog

U našoj prodaji možete kupiti Imperial gume premijum performansi i budžetskih cijena. Po veoma niskim cijenama kupit ćete gume vrhunske kvalitete za svoje vozilo. Pogledajte naš cijenik Imperijal guma i bit ćete prijatno iznenađeni. Bilo da vam trebaju zimske gume, ljetne gume ili gume za sve sezone, Imperijal ima pravu gumu za vas. Poručite već sada i u najkraćem roku ćete uživati u kraljevskoj vožnj izahvaljujući ovim kraljevskim gumama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 59
prikaži više 20
od 59
Je plaćeno oglašavanje
prema gore