Izabrani filteri

Gume Kelly

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Kelly gume, izvrsna kvaliteta najdtarijeg američkog proizvođača, po izuzetnim cijenama

Kelly Tires i Kelly gume najstarija su gumarska tvrtka i najstarije gume u Sjedinjenim Američkim Državama. Kompanija je osnovana 1894. godine, na tržištu je cijelih 124 godine, no danas posluje pod okriljem kompanije Goodyear Tire and Rubber Company, koja ju je prvobitno samo pridružila sebi, a zatim je i potpuno preuzela u svoje okrilje. Kelly gume počele su se proizvoditi u gradu Springfildu, u državi Ohajo, a kada su prešle pod okrilje Goodyear-a, proizvodnja se seli u Arkon, također u Ohaju. Danas se Kelly gume proizvode u 22 zemlje i proizvede se gotovo 200 milijuna Kelly guma na godišnjem nivou.

Prodaja Kelly guma putem naše Internet stranice po najboljim cijenama koje ćete naći

Kelly gume možete kupiti na našoj online prodaji, i budite sigurni da su cijene Kelly guma koje vam mi nudimo doista najniže koje možete pronaći. U prodaji imamo Kelly ljetnje gume za sve tipove vaših vozila, koje se izrađuju od specijalnih smješa kako bi vam pružile odličnu upravljivost i kontrolu nad vašim vozilom i po vrelom asfaltu. Kelly ljetnje gume veoma su postojane i stabilne, te vam zbog ovih svojih kvaliteta mogu pružiti na tisuće prijeđenih kilometara u ugodnoj i sigurnoj vožnji.

Zimske Kelly gume koje možete kupiti kod nas po sjajnim cijenama, na svome gaznom sloju imaju smjerne šare šro osigurava sigurnu trakciju na cestama sa snijegom i ledom, kao i na mokrim površinama. Na vlažnim i skliskim cestama sigurnost je poboljšana zahvaljujući optimiziranom uzorku gaznog sloja, dubokim utorima koji učinkovito uklanjaju vodu i snijeg i povećavaju trakciju. Zimske Kelly gume načinjene su od smješe koja je meka, te ostaje elastična i na niskim temperaturama i teškim zimskim uvjetima. Naizmjenični blokovi gaznog sloja čine da emisija buke bude osjetno smanjena, te je vožnja ugodna. Napravite izbor Kelly guma, te ih kupite kod nas po najpovoljnijim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 58
prikaži više 20
od 58
Je plaćeno oglašavanje
prema gore