Izabrani filteri

Gume Kenda

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Kenda gume, dizajnirane da uživate u kvaliteti i sigurnoj vožnji

Prva tvornica za proizvodnju Kenda guma osnovana je prije 56 godina, točnije u 1962. godini, u Yualinu, gradu na Tajvanu, u Kini. Prvobitno je bila namijenjena samo za proizvodnju guma za bicikle. Već 1970. godine u svoju proizvodnju uvodi i proizvodnju liniju guma za motore i guma za skutere, a 1978. godine počinje sa proizvodnjom i guma za kosilice. Kenda gume za prikolice počinju se proizvoditi 1983. godine, a 2001. godine Kenda započinje sa proizvodnjom radijalnih guma za osobna vozila.

Kenda ubrzo otvara nove tvornice za proizvodnju guma po Tajvanu, a 1990. godine otvara i svoju prvu tvornicu u Kini u gradu Shenzhen. Svoju prvu podružnicu u Sjedinjenim Američkim Državama otvara 1991. godine. Od tada se nezaustavljivo širi na azijsko i američko tržište, a u 2004. godini se pridružuje partnerstvu sa tvrtkom Cooper Tire.

Kenda gume za vaša vozila u prodaji na našoj Internet stranici po najjeftinijim cijenama

Na cesti, na auto putu, an trkalištu, bilo gdje možete računati na kvalitetu Kenda guma. Kenda gume su dizajnirane za visoke performanse i vreijednosti u širokom rasponu veličina. Kenda gume su izuzetan spoj kvalitete i cijene koja nikako neće oštetiti vaš budžet. Kenda gume namijenjene su vozačima koji traže sigurnu i ugodnu vožnju po povoljnim cijenama. Ako su i vaši zahtjevi od guma takvi, onda ste na pravom mjestu. Kod nas možete kupiti Kenda gume za sve tipove vaših vozila u velikom rasponu različitih veličina i po veoma povoljnim cijenama. U našoj prodaji imamo Kenda zimske gume, Kenda ljetne gume, kao i Kenda gume za sva četiri godišnja doba. Imamo veliki izbor Kenda guma za vaša osobna vozila, lake kamione, kombi vozila, a također i izuzetan izbor Kenda guma za vaše motore – Enduro, skutere i mopede, motokros Kenda gume, quad. Sve ove gume kod nas možete kupiti po najnižim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 754
prikaži više 20
od 754
Je plaćeno oglašavanje
prema gore