Izabrani filteri

Gume Kormoran

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Kormoran gume, poljske gume za vašu besprijekornu vožnju po razumnim cijenama

Tvrtka u kojej se proizvode Kormoran gume osnovana je 1935. godine u Poljskoj, i imala je naziv Stomil Olsztyn. Kormoran je postao poznat po proizvodnji prvih radijalnih guma u Poljskoj 1973. godine, i to su bile gume za kombi vozila i kamione. Od 1974. godine Kormoran stupa u sporazumno partnerstvo sa tvrtkom BF Goodrich, a u 1995. godini Kormoran gume pristupaju partnerstvu sa jednom on najvećih svjetskih proizvođača guma, sa francuskom tvrtkom Michelin, da bi u 2007. godinu Michelin postao vlasnik sa većinskim udjelom. Danas je 90% ove kompanije u vlasništvu francuskog giganta Michelina. Kormoran brend dobio je ime po ptici kormoran koja je karakteristična za poljsku regiju u kojoj je tvrtka i osnovana. Danas je Kormoran jedno od najvećih Michelinovih proizvodnih postrojenja i istodobno i najveća tvornica guma u Poljskoj.

Kormoran gume, gume koje su visoko vrednovane u cijeloj Europi

Kormoran gume imaju više od 2.400 prodajnih mjesta po Europi. Kormoran gume su danas prisutne u većini zemalja u Europi, a između ostalih prodaju se u Ujedinjenom Kraljevstvu, Poljskoj, Rusiji, Makedoniji, Hrvatskoj, Rumunjskoj i Mađarskoj. Kormoran je veoma poznat i priznat brend, kako na tržištu, tako i u industriji guma.

Što od Kormoran guma imamo u našoj prodaji

Kormoran pod svojim brendom proizvodi gume suvremenog dizajna i odličnih cijena, a za sve gume je karakteristično da imaju odlične performanse, mnogo bolje nego gume drugih proizvođača istoga ranga.

Kormoran gume proizvode se za vaše osobne automobile, uključujući tu i SUV vozila, za kombi vozila, i gume za lake kamione. Sve ove gume u najrazličitijim veličinama možete kupiti online na našoj stranici i u njihovoj ljetnjoj, zimskoj, te u varijanti za sva četiri godišnja doba. Kormoran gume odličnih su performansi i kvalitete za bilo koju vrstu vozila. Kormoran gume po razumnoj cijeni nude veliku izdržljivost, robusnost i udobnost, te svim ovim karakteristikama one jamče zadovoljstvo u tijeku vožnje. Sigurnost koju pružaju Kormoran gume jamčena je rigoroznim kontrolama i visokim standardima koji se poduzimaju u procesu proizvodnje i njihovog testiranja. Kormoran gume su gume na kojima su primjenjeni najstroži standardi kada je u pitanju sigurnost. Na ovaj način njihova nosivost je ujednačena, a njihov potencijal je maksimiziran. Pregledajte ponudu Kormoran guma na našoj Internet stranici i kupite gumu za svoje potrebe i to po najpovoljnijoj cijeni.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 414
prikaži više 20
od 414
Je plaćeno oglašavanje
prema gore