Izabrani filteri

Gume Lanvigator

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Prodavač

Lanvigator gume, odličan izbor kvalitetne gume sa pristupačnom cijenom

Gume Lanvigator kineske su gume koje se proizvode u kompaniji Shandong HAOHUA Tire Co. Ltd. Ova tvrtka je jedan od najvećih privatnih proizvođača guma u Kini, a proizvodi gume koje spadaju među najbolje rangirane gume na svijetu. U proteklim godinama tvrtka HAOHUA ima velika postignuća u industriji guma, te je izgradila zavidnu reputacijuširom svijeta kao proizvođač vrhunskih guma visoke kvalitete. Tvrtka ima svoje dvije tvornice za proizvodnju guma za kamione i autobuse, te i jednu tvornicu za proizvodnju guma za osobna vozila. U tvornici za proizvodnju guma za osobna vozila ima četiri različite proizvodne linije brandova, a jedan od njih su i Lanvigator gume. Tvornica u kojoj se proizvode Lanvigator gume izgrađena je 2011. godine.

Lanvigator gume nude široki opseg kvalitetnih guma u različitim veličinama i za različite tipove vaših vozila, te su tu Lanvigator gume za vaša osobna vozila, Lanvigator gume za vaše lake i teške kamione, kombi vozila i autobuse, te i ljrtnje, zimske, kao i gume za sve sezone u rasponu od više od 700 različitih veličina.

Najbolje cijene kvalitetnih Lanvigator guma, uvjerite se sami u to

Lanvigator proizvede oko 12 milijuna guma na godišnjem nivou, a ima i sve neophodne certifikate koji potvrđuju visoku kvalitetu ovih guma. U našoj ponudi imamo Lanvigator gume za kamione i Lanvigator gume za osobna vozila u njihovim ljetnjim modelima.

Lanvigator ljetnja guma Catch Power za vaša osobna vozila doista je neupitne kvalitete i veoma pristupačne cijene. Ima četiri obodna žljeba i bočne utore sa finim lamelama koje omogućuju učinkovitu evakuaciju vode i izvrsnu izvedbu po mokroj i vlažnoj cesti. Pružaju stabilnu vožnju i pri naglim skretanjuma u zavoju, čak i pri velikim brzinama. Cijena ove Lanvigator gume kod nas je najniža, a njena kvaliteta je neupitna.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 2
od 2
Je plaćeno oglašavanje
prema gore