Izabrani filteri

Gume Lanvigator

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Lanvigator gume, odličan izbor kvalitetne gume sa pristupačnom cijenom

Gume Lanvigator kineske su gume koje se proizvode u kompaniji Shandong HAOHUA Tire Co. Ltd. Ova tvrtka je jedan od najvećih privatnih proizvođača guma u Kini, a proizvodi gume koje spadaju među najbolje rangirane gume na svijetu. U proteklim godinama tvrtka HAOHUA ima velika postignuća u industriji guma, te je izgradila zavidnu reputacijuširom svijeta kao proizvođač vrhunskih guma visoke kvalitete. Tvrtka ima svoje dvije tvornice za proizvodnju guma za kamione i autobuse, te i jednu tvornicu za proizvodnju guma za osobna vozila. U tvornici za proizvodnju guma za osobna vozila ima četiri različite proizvodne linije brandova, a jedan od njih su i Lanvigator gume. Tvornica u kojoj se proizvode Lanvigator gume izgrađena je 2011. godine.

Lanvigator gume nude široki opseg kvalitetnih guma u različitim veličinama i za različite tipove vaših vozila, te su tu Lanvigator gume za vaša osobna vozila, Lanvigator gume za vaše lake i teške kamione, kombi vozila i autobuse, te i ljrtnje, zimske, kao i gume za sve sezone u rasponu od više od 700 različitih veličina.

Najbolje cijene kvalitetnih Lanvigator guma, uvjerite se sami u to

Lanvigator proizvede oko 12 milijuna guma na godišnjem nivou, a ima i sve neophodne certifikate koji potvrđuju visoku kvalitetu ovih guma. U našoj ponudi imamo Lanvigator gume za kamione i Lanvigator gume za osobna vozila u njihovim ljetnjim modelima.

Lanvigator ljetnja guma Catch Power za vaša osobna vozila doista je neupitne kvalitete i veoma pristupačne cijene. Ima četiri obodna žljeba i bočne utore sa finim lamelama koje omogućuju učinkovitu evakuaciju vode i izvrsnu izvedbu po mokroj i vlažnoj cesti. Pružaju stabilnu vožnju i pri naglim skretanjuma u zavoju, čak i pri velikim brzinama. Cijena ove Lanvigator gume kod nas je najniža, a njena kvaliteta je neupitna.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 464
prikaži više 20
od 464
Je plaćeno oglašavanje
prema gore