Izabrani filteri

Gume Laufenn

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Laufenn gume, gume za vozače koji znaju što žele

Laufenn gume proizvod su tvrtke Hankook Tire i pokrenute su kao novi brand kako bi vozačima pružile niz novih modela guma za njihove različite potrebe i načine života. Ovo je drugi brand južnokorejskog giganta u gumarskoj industriji i podupiru predanost ove tvrtke u istraživanju, razvoju i testiranju guma. Laufenn gume namijenjene su vozačima koji traže vrijednost, kvalitetu i stil u širokom opsegu asortimana kako bi mogli zadovoljiti svoje različite potrebe u različitim uvjetima vožnje. Laufenn gume potpuno su novi brand i predstavljaju Hankookovu viziju osvajanja svjetskog tržišta guma. Laufenn gume dizajnirane su da zadovolje različite potrebe vozača, te predstavljaju pametan izbor pouzdanih guma koje pružaju kvalitet, vrijednost i stil. Također, Laufenn gume imaju još jednu prednost, a to je cijena za 15% niža od Hankook guma. Laufenn gume nude iznimnu vrijednost bez kompromisa u kvaliteti.

Ime guma Laufenn potiče od njemačke riječi „laufen“ što na hrvatskom jeziku znači „trčanje“. Laufenn gume dizajnirane su da budu razuman odabir ispunjavajući sve zahtijeve u svakodnevnim potrebama tijekom vožnje i izazivajući povjerenje svojim dizajnom koji je nastao temeljitim i dugotrajnim istraživanjima i istraživanjima, te završio rigoroznim testiranjima performansi kroz kompjuterske simulacije kao i na testiranjima u realnim životnim uvjetima.

Prodaja Laufenn guma putem naše stranice po pristupačnim cijenama

Naša online prodaja ima bogatu ponudu Laufenn guma u širokom rasponu različitih veličina i za različite tipove vaših vozila. U prodaji imamo širok spektar Laufenn guma za vaša osobna vozila i za vaše lake kamione. Laufenn gume možete kod nas kupiti i u njihovom ljetnjem, zimskom i izdanju za sva četiri godišnja doba. Odlična cijena kakvu nigdje drugdje nećete naći, te iznimna kvaliteta, čine Laufenn gume pravim izborom za vas.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 245
prikaži više 20
od 245
Je plaćeno oglašavanje