Izabrani filteri

Gume Laufenn

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Laufenn gume, gume za vozače koji znaju što žele

Laufenn gume proizvod su tvrtke Hankook Tire i pokrenute su kao novi brand kako bi vozačima pružile niz novih modela guma za njihove različite potrebe i načine života. Ovo je drugi brand južnokorejskog giganta u gumarskoj industriji i podupiru predanost ove tvrtke u istraživanju, razvoju i testiranju guma. Laufenn gume namijenjene su vozačima koji traže vrijednost, kvalitetu i stil u širokom opsegu asortimana kako bi mogli zadovoljiti svoje različite potrebe u različitim uvjetima vožnje. Laufenn gume potpuno su novi brand i predstavljaju Hankookovu viziju osvajanja svjetskog tržišta guma. Laufenn gume dizajnirane su da zadovolje različite potrebe vozača, te predstavljaju pametan izbor pouzdanih guma koje pružaju kvalitet, vrijednost i stil. Također, Laufenn gume imaju još jednu prednost, a to je cijena za 15% niža od Hankook guma. Laufenn gume nude iznimnu vrijednost bez kompromisa u kvaliteti.

Ime guma Laufenn potiče od njemačke riječi „laufen“ što na hrvatskom jeziku znači „trčanje“. Laufenn gume dizajnirane su da budu razuman odabir ispunjavajući sve zahtijeve u svakodnevnim potrebama tijekom vožnje i izazivajući povjerenje svojim dizajnom koji je nastao temeljitim i dugotrajnim istraživanjima i istraživanjima, te završio rigoroznim testiranjima performansi kroz kompjuterske simulacije kao i na testiranjima u realnim životnim uvjetima.

Prodaja Laufenn guma putem naše stranice po pristupačnim cijenama

Naša online prodaja ima bogatu ponudu Laufenn guma u širokom rasponu različitih veličina i za različite tipove vaših vozila. U prodaji imamo širok spektar Laufenn guma za vaša osobna vozila i za vaše lake kamione. Laufenn gume možete kod nas kupiti i u njihovom ljetnjem, zimskom i izdanju za sva četiri godišnja doba. Odlična cijena kakvu nigdje drugdje nećete naći, te iznimna kvaliteta, čine Laufenn gume pravim izborom za vas.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 709
prikaži više 20
od 709
Je plaćeno oglašavanje
prema gore