Izabrani filteri

Gume Matador

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Matdor gume svjetskoga glasa iz Istočne Europe

Matador gume proizvode se u istoimenoj tvrtki koja je osnovana 1905. godine, pa se može slobodno reći da Matador gume imaju dugu tradiciju koja traje više od jednoga stoljeća. Tvrtka je osnovana u Slovačkom gradu Bratislavi. Na početku proizvodi proizvode od gume, da bi od 1925. godine započela svoju proizvodnju guma, te je i prva kompanija za proizvodnju auto guma nastala u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Gume Matador ugrađene su na mnoge automobile iz tridesetih godina dvadesetog stoljeća, a surađivao je sa proizvodnim pogonima automobilskih giganata Škoda, Tatra, Aero, te je na taj način pridoneo i razvoju automobilske industrije u zemljama Centralne Europe. Matador je prešao u držvno vlasništvo 1946. godine, ali 1995. godine ponovo se privatizira.

Proizvodni program Matador guma

Matador je na avojim počecima proizvodio i različite proizvode načinjene od gume, ali i gume za sve vrste vozila. Od 1970. godine počinje sa proizvodnjom radijalnih guma za kamione. Matador također otvara i svoj centar za istraživanje i razvoj 1987. godine. Od 2001. godine Matador gume su prva istočnoeuropska guma koja je uvela ISO standard u proizvodnji.

Razvoj guma Matador

Matador tvrtka postaje dio Continental tvrtke u 2007. godini. Matador se gume danas prodaju u više od 80 zemalja širom cijelog svijeta i spada u red najrazvijenijih kompanija iz Istočne Europe. Najviše izvozi na jedno od najzahtjevnijih tržišta, a to je njemačko tržište, kao i na britansko.

Što vam pruža Matador guma koju možete kupiti onlajn u našoj Internet prodaji

Ako tražite najbolji balans između visoke kvalitete i prihvatljive cijene, onad su gume Matador pravi izbor za vas. Ove gume su dio svjetski renomiranog brenda četvrtoga po redu u prodaji, a to je Continental. Ove gume se kontnuirano poboljšavaju i inoviraju. Nude širok raspon visoko kvalitetnih guma i veoma pristupačnih guma za sve tipove vaših vozila, koje su uz to i ekološki prihvatljive zbog toga jer se u procesu proizvodnje vodi računa o očuvanju životnoga okloliša.

U ponudi imamo Matador gume visokih performansi i pristupačnih cijena za vaša osobna vozila, za SUV i 4 x 4 vozila, a tu su istodobno i gume za ljetnu, gume za zimsku sezonu, te gume za sva četiri godišnja doba u svim veličinama. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 450
prikaži više 20
od 450
Je plaćeno oglašavanje
prema gore