Izabrani filteri

Gume Matador

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Matdor gume svjetskoga glasa iz Istočne Europe

Matador gume proizvode se u istoimenoj tvrtki koja je osnovana 1905. godine, pa se može slobodno reći da Matador gume imaju dugu tradiciju koja traje više od jednoga stoljeća. Tvrtka je osnovana u Slovačkom gradu Bratislavi. Na početku proizvodi proizvode od gume, da bi od 1925. godine započela svoju proizvodnju guma, te je i prva kompanija za proizvodnju auto guma nastala u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Gume Matador ugrađene su na mnoge automobile iz tridesetih godina dvadesetog stoljeća, a surađivao je sa proizvodnim pogonima automobilskih giganata Škoda, Tatra, Aero, te je na taj način pridoneo i razvoju automobilske industrije u zemljama Centralne Europe. Matador je prešao u držvno vlasništvo 1946. godine, ali 1995. godine ponovo se privatizira.

Proizvodni program Matador guma

Matador je na avojim počecima proizvodio i različite proizvode načinjene od gume, ali i gume za sve vrste vozila. Od 1970. godine počinje sa proizvodnjom radijalnih guma za kamione. Matador također otvara i svoj centar za istraživanje i razvoj 1987. godine. Od 2001. godine Matador gume su prva istočnoeuropska guma koja je uvela ISO standard u proizvodnji.

Razvoj guma Matador

Matador tvrtka postaje dio Continental tvrtke u 2007. godini. Matador se gume danas prodaju u više od 80 zemalja širom cijelog svijeta i spada u red najrazvijenijih kompanija iz Istočne Europe. Najviše izvozi na jedno od najzahtjevnijih tržišta, a to je njemačko tržište, kao i na britansko.

Što vam pruža Matador guma koju možete kupiti onlajn u našoj Internet prodaji

Ako tražite najbolji balans između visoke kvalitete i prihvatljive cijene, onad su gume Matador pravi izbor za vas. Ove gume su dio svjetski renomiranog brenda četvrtoga po redu u prodaji, a to je Continental. Ove gume se kontnuirano poboljšavaju i inoviraju. Nude širok raspon visoko kvalitetnih guma i veoma pristupačnih guma za sve tipove vaših vozila, koje su uz to i ekološki prihvatljive zbog toga jer se u procesu proizvodnje vodi računa o očuvanju životnoga okloliša.

U ponudi imamo Matador gume visokih performansi i pristupačnih cijena za vaša osobna vozila, za SUV i 4 x 4 vozila, a tu su istodobno i gume za ljetnu, gume za zimsku sezonu, te gume za sva četiri godišnja doba u svim veličinama. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 449
prikaži više 20
od 449
Je plaćeno oglašavanje
prema gore