Izabrani filteri

Gume Metzeler

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Metzeler gume, njemačka tehnologija i pristupačne cijene za vaše motocikle

Metzeler gume su gume sa dugom tradicijom. Tvrtka je osnovana u Njemačkoj, u Minhenu,davne 1863. godine i izvorno je proizvodila različite proizvode od gume i plastike, a gume za vozila i motore počela je proizvoditi 1892. godine. Posle niza uspješnih godina u proizvodnji različitih tipova guma za sve tipove vozila, Metzeler se 1979. godine usredotočio samo na proizvodnju guma za motocikle. Godine 1986. Metzeler je kupio Pirelli.

Metzeler gume odlikuje vrhunska kvaliteta i odlične performanse. Metzeler gume kontinuirano razvijaju proizvodnju i u tom procesu primjenjuju vrhunsku tehnologiju kako bi se zadovoljile sve potrebe i očekivanja motociklista. Metzeler gume za motore najsuvremenije su gume koje daju snagu i izvlače najbolje iz svakoga motora. Metzeler gume se proizvode u velikom rasponu veličina i za različite tipove motora, te mogu zadovoljiti i naizbirljivijeg vozača motocikla.

Prodaja Metzeler guma za vaš motocikl po najpovoljnijim cijenama putem naše stranice

Interact Multi Zone Tension tehnologija koja se primjenjuje u procesu proizvodnje Metzeler guma, osigurava performanse točno tamo gdje ih guma treba i omogućuje da Metzeler gume pružaju najbolju izvedbu u svim uvjetima. Diferenciranim zatezanjem čeličnog remena ispod spoja gazišta daje prilagođenu izvedbu. Multiple Radius Contour daje gumi jedinstvenu zakrivljenost radi preciznijeg rukovanja i veće kontakt za skretanje u zavoju. U našoj prodaji možete pronaći veliki broj Metzeler guma različitih veličina i za različite tipove vaših motora. Kod nas po najpovoljnijim cijenama možete kupiti Metzeler gume visoke kvalitete za vaše skutere i mopede, za enduro, radijalne moto gume za sportske turnire, dijagonalne moto gume za sportske turnire, super sport ulične gume, motokros gume, Metzeler gume za čopere i kruzere, trkaće gume. I sve to u velikom rasponu veličina i po najpovoljnijim cijenama. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 467
prikaži više 20
od 467
Je plaćeno oglašavanje
prema gore