Izabrani filteri

Gume Minerva

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Minerva gume, europska kvaliteta i kontinuirano usavršavanje uz dokazano iskustvo

Minerva Pneus Tires je belgijska tvrtka za proizvodnju guma osnovana 1992. godine, a danas posluje pod okriljem njemačke tvrtke Continental i ima svoju proizvodnju u Aziji i Europi. Minerva danas prodaje više od milijun i pol guma godišnje u više od 70 zemalja širom svijeta na svim kontinentima. Minerva je posvijećena kvaliteti i neprekidnom razvoju. Kvaliteta i dosljednost su vrijednosti ove robne marke.

Širok spektar proizvoda i veličina koje su u ponudi Minerva guma omogućuju ovoj tvrtki da savršeno zadovolji potrebe na tržištu, a uz to i da bude konkurentna ostalim brendovima i proizvođačima u gumarskoj industriji.

Minerva brend i robna marka simbol su za luksuz i udobnost. Danas, gume Minerva spadaju u jedne od guma koje su najslavnije po svojoj kvaliteti i i jedne od najpristupačnijih guma po svojim cijenama u usporedbi sa kvalitetom koju pružaju svojim klijentima.

Minerva gume, gume visokih performansi koje zadovoljavaju sve standarde i regulative

Minerva gume imaju veoma visoke performanse, omogućuju vam odlično upravljanje po cestama i izuzetnu stabilnost i pri vožnji pri velikim brzinama.

Minerva gume proizvode se i projektiraju se u skladu sa europskim i internacionalnim standardima i propisima: E mark, S mark, REACH sukladnost, M+S i simbol snježne pahuljice.

E mark osigurava da Minerva gume zadovoljavaju minimalne standarde Europske unije, ali i internacionalne standarde – UNECE kada su u pitanju dimenzije, opterećenje i brzina.

S mark je oznaka zvuka koja osigurava da je količina buke koju sve ove Minerva gume proizvode tjekom vožnje u skladu sa zakonima i regulativama Europske unije, ali i u skladu sa međunarodnim regulativama i standardima UNECE.

REACH regulativa – Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals – Registracija, procjena, odobravanje i ograničena uporaba kemikalija koja je pokrenuta od strane Europskog Parlamenta 2007. godine, ograničava uporabu kemikalija koje negativno utječu na zdravlje ljudi kao i na životnu sredinu, te grantiraju da sve Minerva gume zadovoljavaju i prate ove standarde i regulative i da su napravljene u skladu sa svim europskim i međunarodnim propisima i uredbama.

M + S oznaka na Minerva gumama je deklaracija proizvođača koja garantira da su gazište i materijali dizajnirani na način da omogućuju bolju vožnju po snijegu i blatu nego što to čine normalne standardne gume.

Sve gume iz širokog spektra ponude Minerva guma, dolaze sa jamstvom od opasnosti na putevima – Road hazard warranty u trajanju od jedne godine, kao i jamstvom od 30 dana za jamčenje zadovoljstva kupaca – Customer Satisfaction Guarantee. Također, određeni modeli imaju jamstvo od habanja.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 567
prikaži više 20
od 567
Je plaćeno oglašavanje

Širok raspon veličina Minerva guma i najpovoljnije cijene na našoj Internet stranici

Naša internet stranica u prodaji ima širok raspon veličina guma Minerva. U našoj ponudi imamo Minerva gume za vaša osobna vozila, gume za vaša komercijalna kombi vozila, gume za vozila 4 X 4 i SUV vozila, kao i gume za laka teretna vozila i kamione. Za sve ove tipove guma, kod nas po najpovoljnijim cijenama možete kupiti i Minerva gume za ljetnu sezonu, Minerva zimske gume, te i Minerva gume za sve sezone. Sve ove Minerva gume proizvedene su i projektirane su prema europskim i međunarodnim propisima, te su certificirane i zadovoljavaju sve regulative. Sve Minerva gume nude vam izvrsne rezultate u svojim performansama, kao i udobnost, uštedu goriva i sigurnost. Minerva gume odgovaraju svim globalnim standardima i oznakama, te ih i premašuju.

prema gore