Izabrani filteri

Gume Mitas

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Mitas gume, najbolje vandrumske gume po najboljim cijenama

Mitas gume za vaša vandrumska vozila proizvode se u Češkoj. Mitas tvrtka nastala je dvadestih godina dvadesetog stoljeća u Pragu, glavnom gradu Češke. Mitas je vrlo brzo otvorio još jednu svoju podružnicu u Moravskoj, u gradu Zlinu. Danas Mitas ima 3 proizvodna pogona u Češkoj, jedan u Srbiji i jedan proizvodni pogon u Sjedinjenim Američkim Državama, u dežavi Ajovi. Također, Mitas gume se distribuiraju i prodaju razgranatom distributerskom mrežom koja se proteže u 14 zemalja.

Proizvodni program Mitas guma

Mitas je jedan od najčuvenijih proizvođača specijalnih guma za poljoprivredna vozila, posebno za traktore i kombajne, kao i za industrijska vozila. U našoj prodaji naći ćete po najpovoljnijim cijenama veliki izbor Mitas specijalnih guma svih veličina za poljoprivredna i industrijska vozila.

Također, Mitas gume za za bicikle i motore izuzetne su kvalitete i nalaze se na samom vrhu u ovoj oblasti gumarske industrije. U ponudi naše stranice imamo veliki broj Mitas biciklističkih, te Mitas guma za motocikle, poznatije kao motokros gume. U kategoriji guma za motocikle, naša Internet stranica u svojoj online prodaji nudi vam veliki izbor Mitas motociklističkih guma za skutere i mopede, za super sport ulične vožnje, te Enduro motociklističke gume. Kod nas možete kupiti i Mitas motokros gume za vaše motocikle po najpovoljnijim cijenama. Nudimo vam i Mitas dijagonalne gume za sportske turnire. Sve Mitas moto gume proizvode se u Europi i prolaze rigorozne testove kako bi zadovoljile i najstrože standarde.

Mitas gume, visoka kvaliteta i pristupačna cijena, pravi izbor za vas

Mitas gume za vandrumsku vožnju, takozvane off road gume, možete kupiti po najpristupačnijim cijenama na našoj Internet stranici. Mitas off road gume dizajnirane su za najbolju upravljivost po svim vrstama terena, a inovativni zaštitnici pružaju dulji vijek trajanja. Mitas gume su pouzdane i u najekstrmnijim uvjetima na kojima vam također mogu pružiti visoku razinu sigurnosti kao i stabilnost u tijeku vožnje. Pouzdane su i u svim vremenskim uvjetima.

Sve Mitas gume polaze kroz dugi i strogi proces temeljitoga testiranja kako bi se moglo potvrditi da su spremne izdržati i najnapornije rute i najekstremnije uvjete.

Ako ste tražite najbolje gume za vaše motocikle, bicikle ili za vaše poljoprivredne strojeve, kupovina Mitas guma bit će pravi izbor za vas. Kupovinom Mitas guma dobit ćete i visoku kvalitetu po povoljnim cijenama. Kupite Mitas gume iz naše ponude po najnjižim cijenama. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 544
prikaži više 20
od 544
Je plaćeno oglašavanje
prema gore