Izabrani filteri

Gume Nordexx

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Nordexx gume, gume koje su sjajan spoj kvalitete, učinkovitosti i povoljne cijene

Nordexx gume proizvodi istoimena nizozemska tvrtka u vlasništvu NDI Group. Nordexx dizajnira rješenja koja podupiru tehnički razvoj tržišta.

Nordexx gume dizajniraju se za sve tipove vozila, a namijenjene su čak i za najnovije modele vaših osobnih vozila kao i za nove modele kombi vozila.

Nordexx gume zadovoljavaju sve postavljene visoke europske i američke standarde. Nordexx gume kombiniraju niske cijene koje nikako nisu na uštrb njihove kvlitere i sigurnosti koju mogu pružiti na cestama. One su spoj odlične kvalitete, visokih performansi, dobre učinkovitosti, te veoma pristupačnih cijena za svačiji budžet.

Što dobijate kupnjom Nordexx guma

Nordexx gume pružaju najvišu razinu zadovoljstva svojim kupcima i nadmašuju sva vaša očekivanja zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji koja se primjenjuje u procesu njihove proizvodnje. Nordexx gume su najbolji izbor za vozače koji ne žele praviti kompromise kada su u pitanju kvaliteta i performanse, a oprt vode računa i o cijeni, koja je u ovom slučaju doista jako razumna i povoljna. Glavni cilj proizvođača Nordexx guma jeste smanjenje troškova i postizanje visoke kvalitete. Također, i sam dizajn gume ima veoma važnu ulogu.

Izbor Nordexx guma koje možete kupiti na našoj stranici po povoljnim cijenama

Predstavljamo vam zimsku gumu za vaše osobno vozilo Nordexx Winter Safe koju možete kupiti iz naše prodaje po najnižoj cijeni n hrvatskom tržištu. Ova zimska guma napravljena je korištenjem najnovijih tehnologija za postizanje vrhunske trakcije u zimskim vremenskim uvjetima. Dizajn ima cik-cak uzorak kako bi dao oštre ivice na snijegu i ledu. Ova guma dizajnirana je kako bi se uspješno nosila sa ekstremnim vremenskim uvjetima, jako niskim zimskim temperaturama pri kojima ostaje fleksibilna i pruža izvrsnu trakciju. Duboko gazište i mekši sustav gume pružaju mogućnost da guma uklanja snijeg i lapavicu, te da na taj način održava bolji kontakt sa cestom. Ova Nordexx guma koju možete kupiti na našoj Internet stranici po izuzetno povoljnoj cijeni, dat će vam povećanu sigurnost u vožnji i optimalno upravljanje, povećanju trakciju, nisku razinu buke i izuzetnu udobnost. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 177
prikaži više 20
od 177
Je plaćeno oglašavanje
prema gore