Izabrani filteri

Gume Novex

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Novex gume, najbolji izbor po najboljoj cijeni

Novex gume prodaju se pod sloganom „The best alternative“, što je ujedno i moto i cilj proizvođača ovoh guma. Želja je da Novex gume budu najbolji izbor koji možete napraviti. Ako kupite Novex gume dobit ćete gumu dobre kvalitete po atraktivnoj cijeni. Novex gume se proizvode u velikom rasponu veličina, a također i u varijanti za sve vremenske uvjete, te tako možete kupiti Novex gume za ljetnju sezonu, zimske Novex gume, te Novex gume za sva četiri godišnja doba. Kada pogledamo sve ono što Novex gume mogu pružiti vozačima, a to su – visoka kvaliteta, atraktivna cijena, širok raspon veličina, dobit ćemo na kraju zadovoljne vozače i kupce koji će se ponovo vratiti da kupe Novex gume jer su se uvjerili u njenu kvalitetu.

Proizvodni program koji nude Novex gume

Novex nudi gume za različite sezone. U prodaji možete naći po povoljnim cijenama Novex ljetnje gume, Novex zimske gume, kao i Novex gume za sva četiri godišnja doba. Također, Novex u svojoj ponudi ima i gume za sve tipove vaših vozila. Možete kupiti Novex gume za vaša osobna vozila, Novex gume za lake kamione, gume za karavan vozila i za vozila visokih performansi. Sve ove gume imaju odličan omjer cijene i kvalitete i širok raspon veličina. Svaka Novex guma dug vijek trajanja, originalan dizajn i odlične performanse.

Novex All Season guma za vaša osobna vozila u našoj prodaji po odličnoj cijeni

Na našoj Internet stranici možete kupiti Novex All Season gumu za vaše osobno vouilo koja je prilagođena uvjetima vožnje u sva četiri godišnja doba. Novex All Season guma dizajnirana je kako bi mogla biti korištena u svim vremenskim prilikama tijekom cijele godine, pa ima odlične performanse i u ljeto i u zimu. Ova guma načinjena je od unaprijeđene smješe i ima jedinstveni uzorak. Pružit će vam izvrsne performanse u svim vremenskim uvjetima. Također, pružit će vam i izvrsnu trakciju i upravljivost po snijegu i zimskim uvjetima vožnje. Ima sjajne performanse i na mokrim cestama, pruža odličnu stabilnost u vožnji i smanjeno habanje. Sve ovo će vam pružiti po veoma povoljnoj cijeni.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 122
prikaži više 20
od 122
Je plaćeno oglašavanje
prema gore