Izabrani filteri

Gume Kormoran za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kormoran auto gume, najbolji izbor za vaše osobno vozilo po razumnim cijenama

Kormoran auto gume poljske su gume koje imaju tradiciju koja datira od 1935. godine. Danas se Kormoran auto gume proizvode u partnerstvu sa francuskim Michelinom koji je i vlasnik sa većinskim udjelom u ovoj tvrtki, sa 90% udjela.

Kormoran auto gume za vaša osobna vozila u našoj prodaji po najnižim cijenama

Kormoran gume možete na našoj Internet stranici kupiti po najpovoljnijim cijenama na domaćem tržištu. U našoj online prodaji nalaze se mnoge Kormoran auto gume, ali bismo za vas izdvojili Kormoran auto gumu Kormoran Gamma B2 koja je namijenjena za veoma visoke performanse u ljetnjim vremenskim uvjetima.

Kormoran Gamma B2 auto guma dizajnirana je za osobna vozila i za visoke temperature. Tehnologija koja se primjenjuje za izradu ovog modela osigurava precizno upravljanje i ugodnost u tijeku vožnje u svim vremenskim uvjetima. Raspored na gaznom sloju omogućuje optimiziran položaj lamela, što rezultira mnogo sporijem habanju gume. Široki žljebovi osiguravaju učinkovito raspršivanje vode, dok zaobljeni remeni smanjuju efekte neravnih površina pri velikim brzinama. Ova auto guma Kormoran sačinjena je od inovativnih materijala koji pomažu da guma zadrži svoju čvrstoću u različitim vremenskim uvjetima. Također, ova auto guma veoma je otporna i pri visokim temperaturama, te ne gubi svoja svojstva performansi ni pri velikim brzinama kada se guma zagrije. Ova Kormoran guma sigurna je i u vožnji po mokrim cestama. Toplo vam preporučujemo Kormoran Gamma B2 auto gumu visokih performansi. Kod nas je možete kupiti po najnižoj cijeni na tržištu.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 232
prikaži više 20
od 232
Je plaćeno oglašavanje
prema gore