Izabrani filteri

Gume Vredestein za Osobno vozilo

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Označavanje EU


do

Prodavač

Prosječni pregled testa

do

Vredestein auto gume, atraktivan dizajni izgled, odlične performanse i povoljne cijene

Vredestein auto gume dolaze nam iz Nizozemske i imaju tradiciju dužu od jednoga stoljeća. Tvornica Vredestein je osnovana još daleke 1901. godine u nizozemskom gradu Enschede. Vredestein kontinuirano ulaže u poboljšanje kvalitete svojih auto guma, ali isto tako i u njihov dizajn i izgled.

Modeli ovog premium brenda dizajnirani su u suradnji sa italijanskim dizajnerom Giorgettom Giugiarom, koji je osvojio glavnu nagradu u konkurenciji 1999. godine za najboljeg dizajnera automobila 20. stoljeća. Ovaj dizajner dizajnirao je automobile poput automobila brenda Maserati 3200 GT, Alfa Romeo Brera, BMW M1. Danas Vredestein auto gume dolaze sa dizajnom koji potpisuje ovaj umjetnik.

Kupovina Vredestein auto guma online putem naše Internet stranice po pristupačnim cijenama

Vredestein auto gume koje možete kupiti na našoj Internet stranici odličnih su performansi, atraktivnog izgleda i povoljne cijene.

U našoj prodaji imamo Vredestein auto gume različitih veličina i za različite tipove vaših osobnih vozila. Sve ove auto gume možete kod nas kupiti i birajući ih po tome kakvim su vremenskim uvjetima namijenjene. Tako u našoj ponudi imamo širok spektar Vredestein ljetnih auto guma po odličnim cijenama. Iz ljetnjeg asortimana bismo izdvojili Vredestein Ultrac Satin, koja ima odlično prianjanje na mokroj površini i nizak otpor kotrljanja. Dezen gaznog sloja omogućuje odlično rukovanje i dobru upravljivost. Od zimskih Vredestein auto guma možemo vam preporučiti Vredestein Wintrac Xtreme i Vredestein Snowtrac 5. Pravljene su od inovativne silicijske smeše, izvrsno prianjaju na mokre ceste, led i snijeg. Ove zimske gume odlične su čak i u najekstremnijim zimskim uvjetima. A njihove cijene možete pogledati na našoj Internet stranici u cijeniku koji smo pripremili za vas.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 575
prikaži više 20
od 575
Je plaćeno oglašavanje
prema gore