Izabrani filteri

Gume Ovation

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Ovation gume, odličan balans cijene i kvalitete

Ovation gume jedan su od glavnih proizvodnih brandova koje je razvila tvrtka Shandong Hengfeng Rubber and Plastic Co Ltd. Ova tvrtka jedna je od vodećih proizvođača guma u Kini i osnovana je 1995. godine. Tvrtka Shandong Hengfeng poseduje svoje četiri tvornice u Kini, jednu za proizvodnju guma za kamione i autobuse koja godišnje proizvede oko 4 milijuna guma, jednu tvornicu za proizvodnju guma za osobna vozila koja na godišnjem nivou proizvede oko 12 miliona guma, jednu tvornicu za proizvodnju opreme i jednu elektranu.

Ovation gume su najpoznatije po svojoj liniji radijalnih guma za sve tipove vaših vozila, od Ovation guma za osobna vozila, Ovation guma za SUV vozila, te Ovation gume za kamione, kombi vozila i autobuse. Isto tako, sve ove kvalitetne i pristupačne Ovation gume, proizvode se i u ljetnjim i zimskim modelima, te i u modelima za sva četiri godišnja doba. Sve ove Ovation gume imaju izvrsne performanse, pristupačnih su cijena i veoma dobre kvalitete.

Prodaja Ovation guma po najnižim cijenama na domaćem tržištu

Sve Ovation gume prošle su rigorozne kontrle kvalitete, te imaju veliki broj sertifikta koji to i potvrđuju, neki od njih su certifikat ISO 9001, DOT, ECE i još mnogi drugi. Zahvaljujući svojoj dokazanoj kvaliteti i povoljnim cijenama, Ovation se gume izvoze u preko 80 zemalja svijeta. Kod nas po odličnim cijenama možete kupiti Ovation gume za vaša osobna vozila. Ovation vam nudi širok raspon sigurne i učinkovite gume za osobna vozila. Također, Ovation off road gume imaju izvrsne performanse kako na cestama, tako i izvan njih. Pregledajte našu ponudu Ovation guma, sigurni smo da ćete biti zadovoljni balansom cujene i kvalitete. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 346
prikaži više 20
od 346
Je plaćeno oglašavanje
prema gore