Izabrani filteri

Gume Petlas

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Petlas gume, najbolje gume iz Turske koje možete kupiti po veoma povoljnim cijenama

Turska tvrtka za izradu guma Petlas osnovana je 1976. godine i na svojim počecima proizvodila je gume za tursko borbeno zrakoplovstvo, te je biola u vlasništvu države Turske, a zatim počinje da proizvodi i gume za civilno tržište nudeći svoje prve auto gume. Na početku je Petlas proizvodio doista malu količinu guma.

Vrlo brzo, Petlas tvrtka počinje da se modernizuje i da uvodi nove tehnologije u svoj proizvodni proces. Taj korak ne ostaje neprimetan, te japanski konzorcijum sačinjen od tvrtki Yokohama, Kope Shell i Sumitomo postaju investitori Petlasa. Japanski investitor je u Petlas uložio svoja znanja u proizvodnji guma, te je ova tvrtka počela rapidno napredovati.

U 1981. godini Petlas uspostavlja partnerstvo sa tvrtkom Barum Tyres. Kroz ovo partnerstvo Petlas dobija pristup Barumovoj distributivnoj mreži, te na taj način počinje izvoziti Petlas gume na europsko tržište. Iste godine, 1981. Petlas potpisuje i ugovor sa Dunlopom i u suradnji počinju proizvoditi zrakoplovne gume.

U mešuvremenu, dolazi do zastoja u proizvodnji i niza problema u investicijama, pa Petlas dulje vrijeme ne radi proizvodnju u punom kapacitetu. Sve dok se u 2005. godini nije pojavio novi investitor i Petlas gume vratio u odličnu formu i došlo je do procvata u proizvodnji. Petlas ponovo počinje da radi punom parom i da proizvodi sve više i više guma.

Proizvodni program Petlas guma

Danas je Petlas lider turske gumarske indiustrije i brend broj jedan na turskom tržištu guma. Postaje i partner sa italijanskom tvrtkom Pirelli Tires, te je danas Petlas najveći distributor Pirelli italijanskih guma u Turskoj. Danas Petlas svoje gume izvozi na seuropsko tržište, u gotovo sve zemlje, čak i na Bliski Istok i posluje u 98 zemalja širom svijeta.

Petlas proizvodi gume za vaše automobile, gume za SUV i off road vozila, industrijska i poljoprivredna vozila, vojna vozila i zrakoplove.

Kupite turske Petlas gume po veoma povoljnim cijenama

Petlas gume proizvode se uz pomoć najnovijih tehnologija i uz manje korištenja prirodnih resursa, zamjenjujući ih materijalima koji imaju mogućnost recikliranja, te na taj način postaju gume koje su ekološki prihvatljiv proizvod. Sigurna uporba daje manju emisiju i razinu buke.

U našoj online ponudi možete naći veoma širok spektar Petlas guma za sve tipove vozila po veoma pristupačnoj cijeni i uz visok standard kvalitete. U našoj ponudi možete kupiti online Petlas gume za vaša osobna vozila, za vaša kombi vozila, specijalne gume za poljoprivredne strojeve, gume za SUV vozila za sporedne ceste i to po veoma povoljnim cijenama koje možete pregledati u našem cjeniku. Također, prodajemo i gume za sve tipove vozila, no prilagođene vremenskim uvjetiima, te kod ns možete kupiti i ljetne, zimske i gume za sva godišnja doba po najpovoljnijim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 545
prikaži više 20
od 545
Je plaćeno oglašavanje
prema gore