Izabrani filteri

Gume Platin

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Projektiranje

Kategorija cijena

Platin gume, nude vam inovativnu i suvremenu tehnologiju, izdržljivost i učinkovitost po veoma niskoj cijeni

Platin gume, od svoga izlaska na tržište 1986. godine, pa do danas, kontinuirano radi na poboljšanju kvalitete svojih guma, te i na razvoju kako bi zadovoljile visoka očekivanja vozača i samoga tržišta. U svojoj ponudi Platin gume mogu vam ponuditi široku paletu svojih različitih proizvoda. Tu spadaju visoko kvalitetne Platin gume za ljeto, za zimu, kao i Platin gume za sva četiri godišnja doba. Također, Platin u svojoj ponudi ima i gume za sve vrste vaših vozila, od Platin guma za vaša osobna vozila, teretna vozila kao što su laki i teški kamioni. Sve Platin gume proizvedene su iz korištenje najnovijih tehnologija.

Kupite Platin gume po najpovoljnijim cijenama iz naše online Internet prodaje

Platin gume su gume visoke kvalitete i sjajnih performansi sa odličnim balansom cijene koja je doista veoma pristupačna kada u obzir uzmete sve ono što vam Platin gume mogu pružiti. Platin gume vam daju sigurnost na cestama, stabilnu vožnju , odlično prianjanje, smanjenu emisiju buke. Uz to, Platin gume se i dalje poboljšavaju kako bi zadovoljile i najzahtjevnija očekivanja kupaca. Osim veoma originalnog dizajna.

Platin gume za zimu vam jamče sigurnu vožnju. Platin zimske gume pružit će vami i odličnu otpornost akvaplaningu i kraći kočioni put na mokrim cestama, poboljšano prianjanje po snijegom prekrivenim cestama. One imaju i snažnu učinkovitost kočenja na snijegu, a tako i dobru stabilnost. Također, Platin zimske gume pružit će vam i sigurna skretanja kako na suhim, tako i na mokrim i cestama prekrivenim snijegom i ledom. Pretražite našu stranicu i kupite Platin gume za vaše vozilo po najpovoljnijim cijenama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1
od 1
Je plaćeno oglašavanje
prema gore