Izabrani filteri

Gume Riken

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Riken gume, savršen omjer kvalitete, performansi i cijene

Riken Gomu Industry osnovana je u japanu 1917. gobine i prvobitno je to bila tvrtka koja je radila na području kemijskih istraživanja i fizike. Tek nekoliko desetljeća kasnije, točnije u 1955. godini, ova tvrtka uzima ime Riken i počinje proizvoditi gume. Od 1979. godine Riken gume se počinju izvoziti i na tržište Sjedinjenih Američkih Država. Od 1992. godine Riken ulazi u partnerstvo sa francuskom Michellin Group. Suradnja sa ovim francuskim gigantom odmah je mogla biti uočena, kako u dizajnu, tako i u proizvodnji.

Odlična kvaliteta guma stavlja Riken gume u grupu najcjenjenijih guma koje spadaju u ekonomsku klasu guma. Glavna prednost Riken guma je odličan omjer kvalitete i cijene.

Karakteristike Riken guma

Riken gume pružaju dobro prianjanje, kako na mokrim, tako i na suhim cestama, pa su prikladne i za svaku vrstu europskih vremenskih prilika. Na europskom tržištu, Riken gume se proizvode za osobna vozila, kombi vozila, SUV vozila, kao i za kamione.

Riken gume pružaju izvrsne performanse po pristupačnoj cijeni. Sve gume brenda Riken imaju napredan dizajn gazišta i besprijekornu upravljivost koja omogućuje stabilnu i mirnu vožnju. Riken kontinuirano radi na inovacijama i poboljšanjima performansi svojih guma kako bi pratio zahtjeve tržišta i kako bi izašao u susret vozačima i njihovim potrebama. Riken gume zadržavaju svoju formu i pri najvišim temperaturama i pri najvećim brzinama.

Kupite Riken gume odličnih performansi po najpovoljnijim cijenama

U online ponudi naše stranice imamo veliki broj Riken guma po izuzetno povoljnim cijenama. Kod nas možete kupiti najrazličitije Riken gume za sve tipove vaših vozila. Mi u prodaji imamo Riken gume za vaša osobna vozila, Riken gume za kombi vozila i gume za kamione. Sve ove gume možete kupiti kod nas u velikom opsegu veličina. Također, prodajemo Riken gume prilagođene različitim vremenskim uvjetima, te u prodaji imamo Riken ljetne gume, Riken zimske gume i Riken gume za sva četiri godišnja doba. Pretražite našu ponudu Riken guma i uvjerite se da su cijene kod nas najpovoljnije. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 416
prikaži više 20
od 416
Je plaćeno oglašavanje
prema gore