Izabrani filteri

Gume Roadstone

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Roadstone gume, vrhunke gume proizvedene pod okriljem tvrtke Nexen

Roadstone gume su brand guma koji proizvodi korejska tvrtka Nexen Tires. Roadstone gume proizvode se u postrojenju u Koreji i u još jednom ogromnom proizvodnom postrojenju u Kini, u gradu Qingdao, jednom od najvećih svjetskih tržišta guma. Obe tvrtke u kojima se proizvode Roadstone gume, ekološki su prihvatljiva proizvodna postrojenja koja vode računa o očuvanju prirodnih resursa, kao i o očuvanju životnoga okoliša. Također, proizvodni procesi su vrhunski i inovativni, te i visoko automatizirani kako bi proizvodili gume visoke vrijednosti.

Danas Roadstone gume imaju globalnu mrežu za istraživanje i razvoj u Koreji, Kini, Njemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama. U njima, svjetski renomirani istraživači i znanstvenici rade zajedno kako bi generirali nove ideje i tehnologije, te ispunili potrebe i očekivanja kupaca đirom cijeloga svijeta.

Roadstone gume po odličnim cijenama i vrhunskoj kvaliteti

Roadstone su prerasle u brand koji pruža izvrsnu kvalitetu svojih guma, ali i obećava mnogo više u budućnosti koja dolazi. To je tvrtka koja je zabilježila jednu od najvećih stopa rasta u ovoj industriji. Roadstone gume se danas prodaju u više od 100 zemalja po cijelom svijetu. Ulaže mnogo napora kako bi osigurala konkurentnost svojih guma koje su ekološki prihvatljive, te ulaže u nove tehnologije kako bi izrasla u vodeći brand u gumarskoj industriji. U našoj prodaji imamo Roadstone gume za osobna vozila, kombi vozila i SUV vozila. Pregledajte našu ponudu i odlučite se za jednu od Roadstone guma koje će vam pružiti iznimnu kvalitetu po sjajnoj cijeni. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 370
prikaži više 20
od 370
Je plaćeno oglašavanje
prema gore