Izabrani filteri

Gume Roadstone

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Marka

Pokaži sve

Roadstone gume, vrhunke gume proizvedene pod okriljem tvrtke Nexen

Roadstone gume su brand guma koji proizvodi korejska tvrtka Nexen Tires. Roadstone gume proizvode se u postrojenju u Koreji i u još jednom ogromnom proizvodnom postrojenju u Kini, u gradu Qingdao, jednom od najvećih svjetskih tržišta guma. Obe tvrtke u kojima se proizvode Roadstone gume, ekološki su prihvatljiva proizvodna postrojenja koja vode računa o očuvanju prirodnih resursa, kao i o očuvanju životnoga okoliša. Također, proizvodni procesi su vrhunski i inovativni, te i visoko automatizirani kako bi proizvodili gume visoke vrijednosti.

Danas Roadstone gume imaju globalnu mrežu za istraživanje i razvoj u Koreji, Kini, Njemačkoj i Sjedinjenim Američkim Državama. U njima, svjetski renomirani istraživači i znanstvenici rade zajedno kako bi generirali nove ideje i tehnologije, te ispunili potrebe i očekivanja kupaca đirom cijeloga svijeta.

Roadstone gume po odličnim cijenama i vrhunskoj kvaliteti

Roadstone su prerasle u brand koji pruža izvrsnu kvalitetu svojih guma, ali i obećava mnogo više u budućnosti koja dolazi. To je tvrtka koja je zabilježila jednu od najvećih stopa rasta u ovoj industriji. Roadstone gume se danas prodaju u više od 100 zemalja po cijelom svijetu. Ulaže mnogo napora kako bi osigurala konkurentnost svojih guma koje su ekološki prihvatljive, te ulaže u nove tehnologije kako bi izrasla u vodeći brand u gumarskoj industriji. U našoj prodaji imamo Roadstone gume za osobna vozila, kombi vozila i SUV vozila. Pregledajte našu ponudu i odlučite se za jednu od Roadstone guma koje će vam pružiti iznimnu kvalitetu po sjajnoj cijeni. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1
od 1
Je plaćeno oglašavanje