Izabrani filteri

Gume Rotalla

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Rotalla gume, gume odlične kvalitete po konkurentnoj cijeni

Rotalla gume su ne tako dugo na gumarskom tržištu, a na svjetsko tržište su stupile tek nedavno. No i za tako kratko vrijeme uspijele su zadobiti povjerenje vozača.

Tvornica za proizvodnju Rotalla guma osnovana je 1986. godine i ima sjedište u Shandongu u Kini. Rotalla gume se proizvode uz pomoć suvremene tehnologije i uz puno ispitivanja i istraživanja. Proces proizvodnje je također i visoko automatiziran kako bi se dobile gume visoke kvalitete i vrijednosti i koje će postizati i svoj maksimum i na mokrim i na suhim cestama.

Rotalla nudi širok raspon veličina i tipova guma za sve vrste vaših vozila. Rotalla gume se proizvode u različitim veličinama za osobna vozila, za off road tržište, kao i za 4 x 4 tržište.

Kupite Rotalla gume iz naše prodaje po najjeftinijim cijenama

Rotalla gume su za kratko vrijeme osvojile povjerenje kupaca širom svijeta. To se pripisuje njihovoj kvaliteti i pouzdanosti, trajnosti i dobrim performansama. Rotalla gume imamo u našoj online prodaji u širokom rasponu njihovih veličina, kao i u širokom spektru njihove primjene. Rotalla gume možete kupiti za vaša osobna vozila, lake kamione, i specijalne Rotalla gume za teške terene. Također, Rotalla gume imamo u prodaji i u njihovim ljetnim i zimskim modelima, te i u modelima za sva četiri godišnja doba. Rotalla gume prodajemo po veoma povoljnim cijenama koje su pristupačne baš svakom budžetu, no to ne znači da je kvaliteta ovih guma loša samo zato što su jeftine. To samo znači da smo vam omogućili kupiti kvalitetne Rotalla gume po jeftinoj cijeni. Pregledajte našu ponudu i kupite Rotalla gume kod nas za svoje vozilo po najpovoljnijoj cijeni.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 431
prikaži više 20
od 431
Je plaćeno oglašavanje
prema gore