Izabrani filteri

Gume Sailun

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Sailun gume, uz vas i sa vama na svim cestama

Sailun gume proizvodi matična tvrtka Mesnac Co. Ltd. Osnovana je relativno skoro, u 2002. godini, u Qingdao u Kini, a prva guma Sailun izlazi iz proizvodne linije u prosincu 2003. godine. Mesnac je započeo proizvoditi gume visoke kvalitete pod imenom brenda Sailun. Godine 2004. Sailun dobiva certifikat proizvoda DOT u Sjedinjenim Američkim Državama. U 2012. godini, Sailun gradi svoju prvu tvornicu guma u Vijetnamu.

Danas se tvrtka Sailun bavi i istraživanjem i razvojem sa težnjom da proizvodi gume svjetske klase za sve vrste vozila, počevši od obiteljskih osobnih vozila, pa sve do transportnih kamiona, guma za off road vozila i guma 4 x 4. Svoje gume Sailun izvozi na sve kontinente, izvozi u Sjevernu Ameriku, Europu, Afriku, Aziju i Južnu Ameriku.

Proizvodni program guma Sailun koji imamo u našoj prodaji po veoma niskim cijenama

Sailun proizvodi i distribuira gume različitih vrsta, tu su Sailun gume za vaša osobna vozila, Sailun gume za lake kamione, gume za SUV vozila, kombi vozila. Također, Sailun u svojoj ponudi ima i gume za različite vremenske uvjete, te na našoj Internet stranici možete kupiti najjeftinije Sailun gume za ljeto, za zimu, te Sailun gume za sva četiri godišnja doba. Sve Sailun gume koje možete kupiti kod nas, doista su izuzetne kvalitete, sjajnih performansi i vrlo pristupačnih cijena.

Iz naše prodaje bismo izdvojili za vas Sailun Atrezzo ZSR ljetnju gumu za vaša osobna vozila. Ova guma projektirana je kako bi vam pružila precizno rukovanje na suhim i na mokrim cestama. Sa asimetričnom šarom i poboljšanim sustavom gumene smješe, ova guma uspijeva da pruži izvrsne performanse i na cestama i na auto cestama. Pregledajte ponudu Sailun guma i kupite ih po najpovoljnijim cijenama na našoj stranici.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 744
prikaži više 20
od 744
Je plaćeno oglašavanje
prema gore