Izabrani filteri

Gume Schwalbe

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Schwalbe gume, biciklističke gume koje se voze diljem svijeta

Mnogi veliki proizvođači guma potpuno zanemaruju ovaj dio gumarskog tržišta, te se jako mali broj uopće zanima za proizvodnju biciklističkih guma. Ako to i nije slučaj, pa se ipak i odluče staviti gume za bicikle u svoj proizvodni program, tu prestaje dalji razvoj. One ne ulažu mnogo truda u napredak i inovacije u proizvodnim tehnologijama za biciklističke gume.

No, kao i uvijek, postoji iznimka, a ta iznimka je u ovome slučaju Schwalbe. Povijest guma Schwalbe započela je 1973. godine u Reichshof-Wehnrath, mjestu nadomak Kelna u Njemačkoj. Schwalbe je robna marka guma za bicikle u vlasništvu tvrtke Bohle. Tvrtka Bohle je osnovana 1922. godine i osnivač je bio Ralf Bohle, koji je i utemeljio Schwalbe. Ovu tvornica i danas je u vlasništvu obitelji Bohle i trenutačno njome upravlja već treća generacija ove obitelji. Schwalbe je robna marka Ralf Bohle GmbH, njemački proizvođač guma za bicikle, skutere i invalidska kolica.

Schwalbe gume specijalizirane gume za bicikle, vrhunski kvalitet i zadovoljstvo kupaca

Do pojave Schwalbea, na gumarskom tržištu su se teško mogle pronaći visoko kvalitetne gume za bicikle. To je ono što je Ralf Bohle, utemeljitelj Schwalbea htio promijeniti iz temelja. On je Schwalbe specijalizirao samo za proizvodnju guma za bicikle. Od tada pa do danas, Schwalbe je predstavio brojne inovacije, poput serije Maraton, revidirane opreme za balon gume, izum Flatless guma, daljnji razvoj tehnologije bez untrašnje gume i još mnogo toga drugog.

Što se nalazi u proizvodnom programu brenda Schwalbe

Schwalbe proizvodi široku paletu različitih guma za različitu primenu u biciklizmu, ali je najpoznatija po svojim zamjenjivim gumama, turing gumama i namjenskim gumama poput onih iz palete Marathon. Također, Schwalbe dizajnira i proizvodi i gume malih veličina poput 16“ Brompton ili 20“, guma za BMX bicikle. Ovo tržište je bilo potpuno zanemareno od strane većine značajnih proizvođača guma, ali je Schwalbe to promjenio, te postao vodeći u ovome segmentu gumarske industrije.

Schwalbe biciklističke gume u prodaji širom svijeta

Danas se proizvodnja ovih biciklističkih guma obavlja u tvornici u Indoneziji u zajedničkom pothvatu sa partnerskom tvrtkom iz Koreje , PT Hung-A, ali je sjedište Schwalbea i dalje u mjestu Reichshof-Wehnrath u blizini grada Kelna u Njemačkoj.

Schwalbe gume za bicikle danas se mogu kupiti širom svijeta, u Sjedinjenim Američkim Državama, Južnoj Africi, Japanu, Australiji, a u Europi su Schwalbe gume vodeće na tržištu.

Schwalbe gume su postigle izuzetan uspjeh zahvaljujući svojoj posvećenosti biciklima. Schwalbe gume se prodaju u specijaliziranim prodavnicama.

Kupite Schwalbe gume za vaše skutere i mopede po najpovoljnijim cijenama

U našoj ponudi imamo izuzetno kvalitetne Schwalbe gume za vaše skutere i mopede po najpovoljnijim cijenama. Kod nas možete kupiti gume za skutere i mopede Schwalbe HS241 u nekoliko veličina, kao i Schwalbe HS231, te Schwalbe Roadstar HS242. Napravit ćete odličan izbor kupujući Schwalbe gume po.

Za Vaš izbor trenutačno ne postoji proizvod

Ova trgovina trenutno nema dostupnih ponuda

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 66471
prikaži više 20
od 66471
Je plaćeno oglašavanje
prema gore