Izabrani filteri

Gume Seha

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač


Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena


Seha gume, najbolje gume za vaša poljoprivredna vozila po najpovoljnijim cijenama

Seha je jedna od vodećih turskih tvrtki za proizvodnju poljoprivrednih guma, te i industrijskih guma. Seha gume počele su se proizvoditi 1992. godine u Turskoj.

Također, Seha je jedan od vodećih turskih izvoznika poljoprivrednih i industrijskih guma. Seha prodaje gume pod imenom dve robne marke – Seha i Özka. Uz to, Seha distribuira i gume za različite namjene, ali najviše poljoprivredne gume, gume za off road vozila, gume za industrijske strojeve. Seha se danas distribuira i prodaje u više od 80 zemalja širom cijeloga svijeta. Po količini izvoza, Seha je rangirana kao peti najveći izvoznik među turskim kompanijama.

Što Seha gume čini pravim izborom za vaše poljoprivredne strojeve

Na našoj stranici možete pronaći i pregledavati veliki broj turskih Seha guma u različitim veličinama. U našoj ponudi imamo najveći broj Seha specijalnih guma za vaše poljoprivredne straojeve. Nudimo vam najbolji cijenu Seha guma, kao i njihovu brzu isporuku u najkraćem mogućem roku, kvalitetnu uslugu i konkurentnu cijenu. Seha održava i razvija poslovne odnose sa oko 200 internacionalnih i 1200 domaćih turskih tvrtki.

Seha gume prodaju se u velikom broju najrazličitijih veličina i dimenzija, te se i kontinuirano radi na proširenju poslovanja u ovom sektoru, te se asortimanu Sehe stalno dodaju i nove dimenzije guma.

U našoj prodaji se nalazi veliki broj poljoprivrednih guma koje možete poručiti i kupiti kod nas, putem naše internet stranice i to po najpovoljnijim cijenama.

Iz ponude bismo izdvojili za vas Seha specijalnu gumu za poljoprivredna vozila Seha KNK 50 u raznovrsnom spektru veličina, po najpovoljnijoj cijeni. Ova guma ima visoke performanse trakcije zahvajujući ugaonim blokovima. Zahvaljujući svom gazištu, ona ima lakšu pokretljivost 

Za Vaš izbor trenutačno ne postoji proizvod

Ova trgovina trenutno nema dostupnih ponuda

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 68201
prikaži više 20
od 68201
Je plaćeno oglašavanje
prema gore