Izabrani filteri

Gume Silverstone

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Projektiranje

Kategorija cijena

Silverstone gume, kvalitetne gume za sve tipove vaših vozila po odličnim cijenama

Silverstone gume počele su se proizvoditi u Maleziji 1989. godine. Silverstone je od svoga osnivanja moderna tvrtka sa suvremenim proizvodnim postrojenjima i opremom za testiranje. Silverstone gume proizvode se najsuvremenijim tehnologujama procesa proizvodnje, uz primenu najsuvremenijih inovacija i prolaze i najrigoroznije testove kvalitete kako bi zadovoljile svjetske standarde. Danas Silverstone ima sveobuhvatni raspon guma visokih performansi, a tu spadaju gume za osobna vozila, gume za SUV vozila, 4 x 4, Silverstone gume za lake i teške kamione i komercijalna vozila, za industrijska postrojenja, no i gume za natjecanja i utrke. Silverstone je proizvođač guma sa najvećim brojem sudjelovanja na moto utrkama Formule.

Danas je Silverstone veoma respektabilan brand, te svoje gume distribuira i prodaje u preko 60 zemalja širom cijeloga svijeta. Također, od 2010. godine Silverstone djeluje kao podružnica renomiranog japanskog proizvođača guma Toyo Tires. Toyo je dodatno učestvovao u razvoju kvalitete Silverstone guma i doprineo njihovom priznanju na međunarodnom tržištu.

Prodaja Silverstone guma na našoj Internet stranici

Sva ulaganja u suvremene tehnologije proizvodnog procesa, kao i istraživanja i inovacije, dovele su Silverstone gume na sam vrh na tržištu guma. Danas je Silverstone vodeći proizvođč u ovoj industriji, a među najboljim proizvodima Silverstone-a su off road gume, te gume koje koje su otporne na vruće i vlažne vremenske uvjete. U našoj prodaji nalazi se veliki broj Silverstone guma za SUV vozila, izuzetne kvalitete i jako pristupačnih cijena. Iz ponude bismo izdvojili Silverstone MT 117 Extreme gumu koja je izrađena za blatne terene. Ova guma izuzetno je lagana za rukovanje. Savitljivi bočni zid pruža izvrsnu trakciju i u dubokom mulju. Cijena svih Silverstone guma iz naše ponude niža je u poređenju sa drugim prodajnim mjestima. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 2
od 2
Je plaćeno oglašavanje
prema gore