Izabrani filteri

Gume Sonar

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Sonar gume, kvaliteta iznad svih vaših očekivanja po neočekivano niskoj cijeni

Sonar gume počele su se proizvoditi prije nešto više od 20 godina, točnije 1996. godine, na Tajvanu. Iako nisu puno godina na gumarskom tržištu, Sonar gume su vrlo brzo stekle izvrsnu reputaciju, kako kod vozača. Tako i u gumarskoj industriji i tržištu. Danas Sonar gume imaju respektabilnu reputaciju i zauzimaju vodeće mjesto. U prvoj godini provedenoj na tržištu guma, Sonar gume su se prodale u 37.000 primjeraka. Zahvaljujući svojoj kvaliteti i stalnim ulaganjima, već u 2010. godini prodato je 1.1 milijun Sonar guma. Od tada, Sonar gume se nalaze na samom vrhu svake liste prodaje.

Obilježje Sonar guma je orao koji slobodno leti sa plavim nebom u pozadini, što predstavlja vožnju i ugodnost kakvu vam mogu pružiti ove gume visoke kvalitete i odličnih performansi.

Sonar gume imaju inovativnost kako u dizajnu, tako i u proizvodnom procesu i kvaliteti. Sonar gume za svoj moti i svoj cilj imaju zadovoljstvo i sigurnost vozača, a to postižu, pa čak idu i izvan svih očekivanja. Uz to, kvaliteta praćena niskom cijenom Sonar guma, pravi je izbor i želja svakog vozača.

Prodaja Sonar guma po najnižim cijenama na našoj stranici

Na našoj Internet stranici možete pogledati koje Sonar gume imamo u prodaji. Sonar nudi gume različitih veličina i za različite tipove vaših vozila, a isto tako sve gume nudi i u zimskim, ljetnjim i modelima za sva četiri godišnja doba. U našoj prodaji imamo Sonar gume za vaša osobna vozila u različitim veličinama i po odličnim cijenama. Kvalitet Sonar guma bit će za vas veliko iznenađenje, a njihove cijene zaista su pravo osveženje. Kod nas možete kupiti i Sonar gume za SUV vozila, također po najboljim cijenama. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 4
od 4
Je plaćeno oglašavanje
prema gore