Izabrani filteri

Gume Starfire

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Starfire gume, odličan kvalitet guma po veoma niskim cijenama

Starfire gume su relativno nov brend na tržištu guma. Starfire je sa proizvodnjom guma započeo tek 2006. godine. U 2007. godini Starfire lansira gume visokih performansi. Tu spadaju gume koje su prilagođene ekstremnim zimskim uvjetima vožnje. Najznačajnije takve Starfire gume su modeli Starfire WT 200 i Starfire WH 200.

Starfire Tires, vlasništvo američke tvrtke Cooper Tires

Tvrtka Starfire Tires u vlasništvu je najveće američke kompanije za proizvodnju guma, Cooper tires. Svoje gume proizvodi na tri kontinenta, u Americi, u Australiji i u Europi, ali se dizajniraju i testiraju samo u Americi. Ovim načinom proizvodnje i dizajna, osigurava se da su gume optimizirane za američke uvjete na cesti i njihove tipove vozila. Opsežno testiranje i ispitivanje ovih guma sprovodi se u blizini grada San Antonia u Teksasu, u Sjedinjenim Američkim Državama. Sva testiranja izvode se tijekom cijele godine.

Tipovi guma koje nudi Starfire Tires

Starfire proizvodi zimske gume, ljetne gume i gume za sva četiri godišnja doba, a tu su gume za putnička vozila, lake kamione, SUV vozila i kombi vozila. Sve ove gume imaju konkurentne cijene, ali su i odlične kvalitete i pružaju dobru sigurnost na drumovima.

Najprodavanija Starfire guma

Najprodavanija Starfire guma je RS-R 2.0. Ova guma dizajnirana je za vozila sa visokim performansama. Imaju široke zaseke na centralnom dijelu gazišta, što poboljšava upravljanje. Razina buke je osjetno smanjena zahvaljujući gaznom sloju drugačije veličine oko gume. Četiri uzdužne utore evakuiraju vodu i mulj i sprječavaju akvaplaning. Specijalno formulirani silicijski spojevi daju veću tvrdoću na mokrim cestama i ne smanjuju vijek trajanja i sprječavaju habanje.

Sigurnost koju vam pružaju Starfire gume nema cijenu

Kada kupujete gume za svoje vozilo, dobro je da napravite malo istraživanje kako biste se upoznali sa ponudom na tržištu i uskladili to sa svojim potrebama i svojim budžetom. Ono što vam treba biti na prvome mjestu i što je doista najvažnije, jeste sigurnost koju vam gume mogu pružiti u svim uvjetima vožnje.

Na testiranju sigurnosti Starfire guma je dobila 5 zvjezdica u 5 testiranih kategorija i ostavila konkurente daleko iza sebe. Sve Starfire gume su dizajnirane i proizvedene u Americi i zadovoljavaju stroge američke standarde. Sve Starfire gume dolaze sa jamstvom. Ove gume pružaju visoke performanse bez habanja i skraćenja životnog vijeka gume. Ove gume se mogu natjecati sa gumama premijum brendova po svim karakteristikama i performansama, ali ne i po cijenama. Njihova cijena je iznenađujuće pristupačna za svačiji džep i budžet. Starfire gume možete kupiti u velikom opsegu veličina i performansi. One su kombinacija jedinstvenog dizajna, gazišta i sustava. Starfire gume načinjene su uz pomoć Cooper tehnologije i znanja koje pruža sjajne performanse, visoke standarde kvaliteta i sigurnosti bez utjecaja na životni vijek.

Kupite Starfire gume iz naše ponude po odličnim cijenama

Kod nas možete pretražiti ponudu Starfire Tires i odabrati točno ono što vam odgovara uzimajući u obzir tip vašeg vozila, veličinu potrebnih guma, kao i uvjete po kojim ćete najviše koristiti vaše vozilo. Možete odabrati auto gume, gume za lake kamione i kombi vozila, te isto tako i ljetne gume, zimske gume i gume za sve sezone. Sve ove gume izuzetno su povoljnih cijena, najjeftinije na hrvatskom tržištu. Učinite dobar izbor i svoje vozilo opremite Starfire gumama.

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 1
od 1
Je plaćeno oglašavanje
prema gore