Izabrani filteri

Gume Starmaxx

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Starmaxx gume, ugodna vožnja uz kvalitetne gume pristupačnih cijena

Sve Starmaxx gume proizvodi turska tvornica guma Petlas Tires i to je brand Petlas Tire Industry and Trade Co. Starmaxx gume proizvode se za vaša osobna vozila, za kamione i lake kamione, off road vozila, poljoprivredna vozila i industrijske strojeve, kao i gume za građevinska vozila i zrakoplove.

Starmaxx gume imaju certifikat ISO 9001 certifikat sustava kvalitete, kao i AQAP – 110, industrijsku potvrdu o kvaliteti Starmaxx guma.

Gume Starmaxx izvoze se u gotovo stotinu zemalja po cijelom svijetu i imaju svoju stabilnu distribucijsku mrežu na svjetskom gumarskom tržištu.

Inovativnost u proizvodnji, jedinstveni pristup kvaliteti i kontinuirana istraživanja kako bi se izašlo u susret zahtjevima vozača, osigravaju gumama Starmaxx stalnu stopu rasta i sigurno mjesto na međunarodnom tržištu guma sa svojim visoko kvalitetnim gumama.

Kupite Starmaxx gume po najboljim cijenama na našoj online prodaji

Starmaxx gume koje imamo u našoj prodaji izuzetne su kvalitete i povoljnih cijena. Kod nas po najboljim cijenama možete kupiti kvalitetne Starmaxx gume za vaša osobna vozila, kombi vozila, SUV vozila za sporedne ceste, lake kamione, a imamo i izuzetno bogatu ponudu specijalnih Starmaxx guma za vaša poljoprivredna vozila. Možete kupiti Starmaxx gume u širokom rasponu veličina. Također, u ponudi sve ove Starmaxx gume imamo u njihovim ljetnjim i zimskim modelima, kao i modelima za sva četiri godišnja doba. Pretražite našu ponudu uz pomoć filtera koje vam nudimo, te izaberite tip vozila za koji vam je Starmaxx guma potrebna. Možete odabrati i željenu veličinu, kao i tip gume po vremenskim uvjetima. Kupite Starmaxx gume u našoj online prodaji, a cijene kod nas su najpovoljnije. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 200
prikaži više 20
od 200
Je plaćeno oglašavanje
prema gore