Izabrani filteri

Gume Starmaxx

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

kn
do
kn

Marka

Pokaži sve

Prodavač

Starmaxx gume, ugodna vožnja uz kvalitetne gume pristupačnih cijena

Sve Starmaxx gume proizvodi turska tvornica guma Petlas Tires i to je brand Petlas Tire Industry and Trade Co. Starmaxx gume proizvode se za vaša osobna vozila, za kamione i lake kamione, off road vozila, poljoprivredna vozila i industrijske strojeve, kao i gume za građevinska vozila i zrakoplove.

Starmaxx gume imaju certifikat ISO 9001 certifikat sustava kvalitete, kao i AQAP – 110, industrijsku potvrdu o kvaliteti Starmaxx guma.

Gume Starmaxx izvoze se u gotovo stotinu zemalja po cijelom svijetu i imaju svoju stabilnu distribucijsku mrežu na svjetskom gumarskom tržištu.

Inovativnost u proizvodnji, jedinstveni pristup kvaliteti i kontinuirana istraživanja kako bi se izašlo u susret zahtjevima vozača, osigravaju gumama Starmaxx stalnu stopu rasta i sigurno mjesto na međunarodnom tržištu guma sa svojim visoko kvalitetnim gumama.

Kupite Starmaxx gume po najboljim cijenama na našoj online prodaji

Starmaxx gume koje imamo u našoj prodaji izuzetne su kvalitete i povoljnih cijena. Kod nas po najboljim cijenama možete kupiti kvalitetne Starmaxx gume za vaša osobna vozila, kombi vozila, SUV vozila za sporedne ceste, lake kamione, a imamo i izuzetno bogatu ponudu specijalnih Starmaxx guma za vaša poljoprivredna vozila. Možete kupiti Starmaxx gume u širokom rasponu veličina. Također, u ponudi sve ove Starmaxx gume imamo u njihovim ljetnjim i zimskim modelima, kao i modelima za sva četiri godišnja doba. Pretražite našu ponudu uz pomoć filtera koje vam nudimo, te izaberite tip vozila za koji vam je Starmaxx guma potrebna. Možete odabrati i željenu veličinu, kao i tip gume po vremenskim uvjetima. Kupite Starmaxx gume u našoj online prodaji, a cijene kod nas su najpovoljnije. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 31
prikaži više 11
od 31
Je plaćeno oglašavanje
prema gore