Izabrani filteri

Gume Sunfull

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Kategorija cijena

Sunfull gume, gume koje se proizvode u Kini, a voze se po cijelom svijetu

Sunfull gume se proizvode u tvornici Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co, Ltd, a to je jedan od najvećih proizvođaća guma u Kini. Ova tvrtka osnovana je 1995. godine. Tvrtka Shandong Hengfeng Rubber posjeduje četiri tvornice u grdadu Dongyingu u provinciji Shandong u Kini. Jedna tvornica proizvodi gume za kamione i autobuse i njen godišnji proizvodni kapacitet iznosi 4 miliona guma. Druga tvornica proizvodi gume za putničke aute i njen godišnji proizvodni kapacitet iznosi 14 miliona guma. Druge dvije tvornice proizvode opremu.

Sunfull gume, izvrsna kvaliteta po niskim cijenama

Sunfull gume se izrađuju u velikim, učinkovitim i modernim proizvodnim postrojenjim u Kini i prodaju se po cijelom svijetu i to po izuzetno niskim cijenama. Ali, niska cijena nikako ne znači i nedostatak kvalitete, niti učinkovitosti guma. Tvornice u kojima se proizvode Sunfull gume koriste samo najbolju gumu u procesu proizvodnje, kao i najmoderniju tehnologiju. Sve Sun full gume udovoljavaju zahtjevima vozača na europskim auto cestama, na cestama sjeverne amerike, kao i zahtjevima gradske vožnje po cijelom svijetu.

Proizvodni program Sunfull guma

Sunfull u svome proizvodnom programu ima širok spektar guma. Tu su Sunfull gume za vaša osobna vozila, off road gume za SUV vozila, Sunfull gume za lake i teške kamione, te isto tako ove gume možete naći u njihovoj varijanti za ljeto, za zimu, kao i one koje su prilagođene vožnji za sva četiri godišnja doba.

Sunfull auto gume u našoj prodaji po veoma niskim cijenama

U našoj prodaji imamo nekolo različitih modela Sunfull guma za vaše osobno vozilo. To su Sunfull ljetnje gume za osobno vozilo Sunfull SF 688 u različitim opsegu veličina. Ova radijalna načinjena je od poboljšane smješe, ima četiri široka obodna žljeba. Ima pojednostavljem dizajn uzorka, kao i optimiziran dizajngaznog sloja. Također, Sunfull daje jamstvo na kilometražu od 80.000 kilometara. Ova Sunfull guma izvrsno prianja i na mokrim i na suhim cestama, i osigurava i izvrsne performanse na mokrim cestama jer pruža brzu evakuaciju vode. Cijena po kojoj ovu Sunfull gumu možete kupiti kod nas doista je niska.

Također, kod nas online možete kupiti i zimsku gumu Sunfull SF 982 po veoma pristupačnoj cijeni. Ova Sunfull guma pruža izvrsnu trakciju i nižu otpornost pri obrtajima, poboljšava evakuaciju vode i stabilna je u uvjetima dubokoga snijega. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 130
prikaži više 20
od 130
Je plaćeno oglašavanje
prema gore