Izabrani filteri

Gume Sunny

Filtriranje prema:

Filtere otvoriti

Indeks

Cijena

do
kn

Marka


Pokaži sve

Označavanje EU

do

Prodavač

Dodatne Opcije

Projektiranje

Prosječni pregled testa

do

Kategorija cijena

Sunny gume za sve tipove vaših vozila, odlična kvaliteta po pristupačnoj cijeni

Sunny gume proizvodi kineska tvornica China Tire and Rubber Co. Proizvodnja Sunny guma započela je 1988. godine. Ova kineska tvrtka spada u red najvećih proizvođača guma na svijetu, a na godišnjem nivou proizvede više od 48 milijuna guma u svoja tri proizvodna pogona. Sunny gume se danas distribuiraju i prodaju u više od 120 zemalja širom svijeta. Sunny gume se prodaju po pristupačnim cijenama i dostupne su u mnogo različitih dezena u sljedećim kategorijama: Sunny gume sa iznimno visokim performansama, Sunny gume za lake kamione, Sunny gume za vaša osobna vozila, za SUV vozila, te u zimskim i ljetnim modelima i modelima za sva četiri godišnja doba.

Sunny gume prolaze kroz mnoge testove kako bi se osigurala njihova kvaliteta. Također, u tri dekade svoga postojanja, mnogo je uloženo u istraživanja i tehnologiju, a sa ciljem da se poboljša kvaliteta i ispune svi zahtjevi tržišta i potrebe vozača.

Sunny gume u našoj prodaji po najboljim cijenama

U našoj ponudi imamo veliki broj Sunny guma u velikom rasponu veličina, kao i namijenjene različitim tipovima vozila. Jedna od najprodavanijih Sunny guma, a i jedna od najkvalitetnijih u ponudi, jeste Sunny ljetnja guma SN 3800. To je izvrsna guma sa sjajnom izvedbom koja dopunjuje performanse svakog automobila, uključujući tu i automobile luksuznih proizvođača. Poznate su po svojim visokim performansama, stabilnosti, dobroj upravljivosti i brzini. Optimizirani uzorak gazišta daje smanjenu emisiju buke, te se smanjuje šum koji guma generira pri velikim brzinama. Pogledajte i ostale Sunny gume iz naše prodaje. Sve Sunny gume su izuzetne kvalitete, a cijene koje vam mi nudimo, najbolje su koje možete pronaći. 

Molimo Vas da izaberete do 4 proizvoda za usporedbu

od 191
prikaži više 20
od 191
Je plaćeno oglašavanje
prema gore